• KÜÇÜKÇEKMECE’DE BİNLERCE KİŞİYE KIYAFET YARDIMI

    Küçükçekmece Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere, kışın soğuk günlerinde kıyafet yardımında bulundu. Küçükçekmece Belediyesi İyilik Merkezi (KİM) tarafından, son bir yılda toplam 8970 kişiye, mont-palto, atkı, bere, kazak, pantolon, hırka, ayakkabı gibi soğuktan koruyacak kıyafetler dağıtıldı. Kıyafetlerini alan Küçükçekmeceli vatandaşlar ise büyük mutluluk yaşadı.

  • Hizmette hep bir fazlasını hedeflediklerini belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Küçükçekmeceli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Onlara elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Sosyal Yardımları hızlı, sürekli ve adil bir şekilde alabildikleri, görmezden gelinmedikleri, vatandaşların sosyal hayata güvenle katılabildikleri bir sistem kurmaya çalışıyoruz. Bu nedenle İyilik Merkezi’miz kıyafet yardımı yapmasını önemsiyoruz. Soğuk kış günlerinde vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamasını istemiyoruz. Sadece kıyafet değil, gıda ve sıcak yemek dağıtımımız da 12 ay boyunca devam ediyor” dedi.

    Küçükçekmece Belediyesi İyilik Merkezi kurulduğu günden bu yana, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet, sıcak yemek, mobilya, oyuncak, ulaşım yardımında bulundu. KİM tarafından Engelli ve yakınlarına, temizlik, kişisel bakım ve bakım onarım, durumu olmayan ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımı yapıldı. İhtiyaç sahibi binlerce vatandaşa, takım elbise, tişort, pantolon, ayakkabı, mont-kaban, eşofman, kazak, pijama, hırka, gömlek, etek, elbise, ceket, atkı- bere olmak üzere 14 kalem kıyafet dağıtıldı.

    Küçükçekmece’de ikamet eden ihtiyaç sahibi aileler ve çocukları ise, soğuk kış günlerinde yapılan kıyafet yardımlarından dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ ye teşekkür etti.

    Küçükçekmece Belediyesi İyilik Merkezi’nden faydalanmak isteyenler 444 4 360 nolu telefondan bilgi edinebilir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir