• KÜÇÜKÇEKMECE’DE GÖZLER BURÇİN BAYKAL’IN ÜZERİNDE

    Aday olduğu günden itibaren Küçükçekmece’de heyecan yaratan ve bu heyecanı yaptığı çalışmalarıyla Parti örgütünün yanı sıra İlçenin her tarafına yayan CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Burçin Baykal'ın ismi kulislerde ilk sırada olmayı sürdürüyor.

  • Yarın yapılacak CHP’nin PM toplantısında ismi gündemde olan Baykal, ‘Küçükçekmece’de Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandıracağız. Bizler ‘Derman Belediyeciliği’ yapacağız. Vatandaşlarımızın derdine derman olacağız. Sıkıntılarına çözüm bulacağız. Kimse merak etmesin ‘Martın Sonu Bahar’ mesajını verdi.

    BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLDU

    Seçim startının ardından Küçükçekmece’yi karış karış dolaşan Burçin Baykal, ilçedeki bütün muhtarlar, stklar, dernekleri ziyaret etmişti. Baykal ‘Muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve dernekler bizlerin bizim ülkemizin temel taşlarıdır. Biz göreve geldiğimiz zaman ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz. Küçükçekmece’nin ihtiyaçlarını bizzat  Küçükçekmeceliler ile birlikte  inşa edeceğiz. Küçükçekmecemizin isteği gerçekleşecek ve yıllardır arzu ettikleri değişim mutlaka gelecek’ dedi.

    KÜSKÜNLERİ BARIŞTIRDI

    Cumhuriyet Halk Partisi’nin Küçükçekmece’deki her üyesine bizzat mektup yollayan Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Burçin Baykal  aynı zamanda da küskünleri barıştırarak CHP’nin birleştirici gücü oldu.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir