• Küçükçekmece’de yazarlık atölyesi başlıyor

    Varlık Dergisi Editörü, Şair-Yazar Mehmet Erte ve akademisyen, müzik insanı Başar Ünder Küçükçekmece Belediyesi Millet Kütüphanesi’nde buluştu. İkiliye Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç eşlik etti.

  • Halkalı Çamlık’ta bulunan Millet Kütüphanesi’nde bir araya gelen günümüz şair ve yazarlarından Mehmet Erte ve Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi,  besteci ve müzik insanı Başar Ünder, 19 Eylül’de başlayacak Yaratıcı Yazarlık Atölyesi ile ilgili planlamalar yaptı. Önümüzdeki dönemde Müzik Akademisin de yapılacak etkinlikler ilgili bilgi aldı.

    Yazarlık Atölyesi Başlıyor

    19 Eylül’de başlayacak ve dört hafta boyunca devam edecek atölyede Erte, kurmacanın temel kavramlarını, katılımcılarla disiplinlerarası ilişki içinde tartışarak, sanatın öyküsüyle birlikte ele alacak. Son başvuru tarihi 17 Eylül olan Kurmacanın Doğası” Yazarlık Atölyesi’, pandemi kuralları çerçevesinde sosyal mesafeye uygun olarak 20 kişiyle gerçekleştirilecek. Yaratıcı Yazarlık Atölyeleri, alanında tanınmış yazarların katılımıyla yıl boyunca devam edecek. Atölyelere başvurmak isteyenler 444 43 60/8985 numaralı telefondan bilgi alabilir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir