• Küçükçekmece’deki skandala soruşturma

    Küçükçekmece Belediyesi yaptığı oyun parkında terör örgütü sembolleri kullanınca vatandaş adeta çileden çıktı. 2 gün önce tamamlanan parkın yapım çalışmalarının bittiğini de sosyal medyada ilan edecen Küçükçekmece Belediyesi terör sembolleri içeren parka insanları davet etti!

  • Küçükçekmece Belediyesi İstasyon Mahallesi’ndeki Atatürk Parkı’nda başlattığı yenileme çalışmasını 2 gün önce tamamladı. Vatandaşların kullanımına açılan park ise görenleri şaşkına çevirdi.

    Edinilen son dakika bilgisine göre artan şikayetler üzerine Küçükçekmece Kaymakamlığı tadilat sonrası ortaya çıkan skandal görüntü sonrasında verdiği talimatla PKK/PYD terör örgütlerinin ve marjinal sol örgütlerin sembolünü parktan kaldırttı.

    Yaptıkları incelemede, parkta terör örgütünün kullandığı sembollere benzeyen bazı görsellerin ortaya çıktığını tespit ettiklerini söyleyen Bedirhanoğlu, bunların kaldırılması için ekiplere talimat verdiğini ve söküm işlemlerinin başladığını kaydetti.

    Olayı adli mercilere bildirdiklerini dile getiren Bedirhanoğlu, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti.Bu arada, Atatürk Parkı’na gelen Küçükçekmece Belediyesi ekipleri de söz konusu görsellerin söküm çalışmalarını sürdürüyor.

    KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA GELDİ

    Son günlerde çeşitli mecralarda Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Sayın Kemal Çebi’ye yönelik asılsız iddiaların gündeme getirildiğini üzülerek izliyoruz.

    Küçükçekmece İstasyon Mahallesi’nde yer alan Atatürk Parkı’nı çocuklarımızın daha sağlıklı ve iyi şartlarda bir parka sahip olması için tamamladığımız beş farklı oyun istasyonundan oluşan çalışma belli çevreler tarafından kasıtlı olarak farklı algılanmış, yorumlanmış ve hassasiyeti olan vatandaşlarımız manipüle edilerek kin ve düşmanlığa sevk edilmiştir. Vatandaşlarımızdan gelen talepler sonrasında söz konusu park tasarımları kaldırılmış ve ilgililer hakkında soruşturmalar başlatılmıştır.

    Tüm süreci Küçükçekmeceliler ve kamuoyu ile şeffaf bir şekilde paylaşmaya devam edeceğiz.

    Ve fakat parktaki uygulamalar üzerinden yapılan bazı manipülatif yorumlar, eleştiri boyutunu aşmış, hakaret seviyesine gelmiş, farklı platformlarda belli bir emirle hazırlandığı açık olan haberlerle birlikte karalama kampanyasına dönüştürülmüştür.

    Bilinmesini isteriz ki, Belediyemizin herhangi bir yasadışı örgütü ya da  Milletimizin birliğini, bütünlüğünü tehlikeye atacak herhangi bir yapılanmayı desteklemesi söz konusu değildir. Belediyemiz ve Sayın Başkanımız ile ilgili iddialar kabul edilemez olduğu gibi tamamen gerçek dışıdır.

    Kimsenin şüphesi olmasın ki, Atatürk’ün ilke ve devrimlerinden aldığımız güçle, işaret ettiği uygarlık yolunda kararlı ilerleyişini sürdürecektir. Hiçbir şekilde, hiçbir güç bizi bu yoldan asla döndüremez, hiç bir kurum ya da kimse bizim bu inancımızı, bağlılığımızı iftiralarla gölgelendiremez.

    Soruyoruz size;

    Küçükçekmece’ye Kemal Çebi Belediye Başkanı seçilmeden önce bu kentte Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk Bayrağını ne kadar sık görüyordunuz?

    Meydanlara, caddelere sokaklara, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarını astınız mı?

    29 Ekim’i, 30 Ağustos’u, 23 Nisan’ı, 19 Mayıs’ı  meydanlarda Küçükçekmecelilerle kutladınız mı?

    Elinize Bayrak alarak Küçükçekmece sokaklarını gezdiniz mi?

    17 yaşında teröristler tarafından yakılarak öldürülen Serap Eser’i, bir kere bile andınız mı?

    Evet tekrar söylüyoruz ve hodri meydan diyoruz; kimse bizim bayrak sevgimizi sorgulamaya kalkmasın. Vatanımızı vatan yapan, bizi biz yapan, bayrağımızı bayrak yapan; 23 Nisan’da, 30 Ağustos’ta, 29 Ekim’de, 19 Mayıs’ta Küçükçekmece’ye tekrar bayram geldi.

    Unutulan ve malum çevreler tarafından unutulmak istenilen milli bayramlarımızı ve Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü, Küçükçekmeceliler tekrar Kemal Çebi’nin başkanlığıyla yaşamaya başladı.

    Şimdi tekrar soruyoruz; milli bayramlarımızda ilçenin her yerini kırmızı beyaz ile donatan, ilçemizde yaşayan işçiye, memura, muhtara, esnafa, ev hanımına “Cumhuriyet Benim” dedirten Belediyemizden ve Belediye Başkanımız Kemal Çebi’den hangi yüz ile bayrak düşmanı çıkarmaya çalışıyorsunuz?

    31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonrası, büyük zaferle Küçükçekmece Belediye Başkanı olan Sayın Başkanımız Kemal Çebi’nin, belediyeye adım attığı ilk gün binaya astığı Türk Bayrağı, bir gün bile kaldırılmamış, ilk günkü gibi dalgalanmaya devam etmektedir. Küçükçekmece’nin sokaklarını, Küçükçekmecelilerin evlerini bayraklarla donattık. Her Küçükçekmeceli komşumuzun bayrak talebini aşkın bir görev bilinciyle evlerine, kapılarına bırakarak yanıtladık.

    Küçükçekmece Belediyesi olarak rehberimiz; Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’tür, Şerife Bacı’dır, Kara Fatma’dır, Halime Çavuş’tur, Gördesli Makbule’dir ve Tayyar Rahmiye’dir!

    Bize bayrak düşmanı diyenlere soruyoruz sizin rehberiniz kimdir?

    Milletleri millet yapan değerler vardır. Millet bir ruhtur, manevi bir değerdir; çokların, teklerin bütünüdür. Bu değerler o milletin özüdür. Kutsal kabul edilen tüm değerlerin yok olmasına, aşınmasına karşı duran; istiklal diyen, vatan diyen, millet diyen, bayrak diyen kahramanlarımız, şehitlik nasip olduğunda nurlanmayı, gazilik nasip olduğunda onurlanmayı kendisine bahşedilen en büyük mertebe bilmiştir.

    Geçtiğimiz yıl ilk iftar soframızı şehit ve gazi aileleri için kurduk. Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleşen iftarda yüzlerce şehit yakını ve gazi birlikte oruç açtık.

    2020 Ocak ayında, Şırnak’ta görevi başında Pençe-3 Harekatında çıkan çatışmada şehit olan evladımız, kardeşimiz  Sözleşmeli Piyade Er Berkay Işık’ın adını kendi mahallesi olan Halkalı Mahallesi’ndeki parka vererek, anısını her daim yaşatmaya devam ettik.

    Küçükçekmece Belediyesi olarak sadece özel günlerde değil, her günü özel gün gibi hissettik, 7’den 70’e her adımımızda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile yürüdük.

    Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Belediye Başkanımız Sayın  Kemal Çebi her zaman, Atatürk’ün düşünceleri ışığında ve gösterdiği yola bağlı kalarak insanların özgürlüğüne, eşitliğine, çevrenin ve her canlının korunması gerekliliğine ve en önemlisi kent adaletine inanarak çalışmıştır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir