Büyükçekmece ilçesinde belediyenin sürdürdüğü yol genişletme ve yeni çalışması bir leyleğin elektrik direğine yaptığı yuva nedeniyle durduruldu.
Büyükçekmece’nin Karaağaç Mahallesi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliğiyle sürdürülen yol genişletme ve yenileme çalışması leylek yavruları büyüyüp yuvayı terk etmelerinin ardından devam edecek.
Karaağaç Mahallesi’nde yol yapım çalışmalarını denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yol üstündeki bir elektrik direğinde leylek yuvasında anne leylek ve yavrularını görünce çalışmaların durdurulması talimatını verdi. Leylek yavruları büyüyüp yuvalarını terk ettikten sonra yol çalışması tamamlanacak. Başkan Akgün, üzerinde yuva bulunan elektrik direğinin, gelecek yıl yeni yavrulara yuva olması için yine aynı yerine dikilmesi yönünde teknik ekibine talimat verdi.
GÜNDEM
2 gün önceAVCILAR HABERLERİ
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceESENYURT HABERLERİ
2 gün önceBEYLİKDÜZÜ HABERLERİ
2 gün önceKEMAL ÇEBİ
2 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.