18 Ekim 2024

Liste muhtarlardan, öğrencilerin bursu İzsiz’den

Liste muhtarlardan, öğrencilerin bursu İzsiz’den

Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Esenyurt, Başakşehir ve Arnavutköy’deki muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlar Günü ve Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Avcılar Hilton Oteli’nde sabah kahvaltısı eşliğinde düzenlediği toplantıda konuşan İzsiz muhtarların ve gazetecilerin içinde olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

HER MAHALLEMİZDE HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ

İzsiz, “Çok şükür ki nereye gitsek çok güzel karşılanıyoruz. Şunu da görüyoruz. Mesela Esenyurt’ta diyorlar ki siz Esenyurtlu değil misiniz? Beylikdüzü’nde diyorlar ki siz buralı değil misiniz? Nereye gitsek herkes bizi sahipleniyor, oraya ait kabul ediyor. Bundan güzel bir mutluluk olamaz. Tabii ki biz her ilçemizde, her mahallemizde, her şehrimizde var olmaya, hizmetler etmeye, adımızdan söz ettirmeye çalışıyoruz ve bunu başarıyoruz. Bugün de bunun mutluluğu içinde sizlerle bir aradayız. Ben bu vatan toprağının her metrekaresinde kendimi görüyorum. Şimdi bugüne gelirsek bugünün iki anlamı var. Bir manası Muhtarlar Günü’müz. Üzerinden birkaç gün geçti ise de hafta sonu bir sabah kahvaltısına denk getirelim, hem zamanımız olsun hem de sohbet etme imkanımız olsun istedik. Bir diğer anlamı da Dünya Gazeteciler Günü idi. İşte bugün burada gazeteci arkadaşlarımız var. Hem gazetecileri hem de muhtarlarımızı ağırlamanın mutluluğu içindeyiz. Her iki arkadaşlarımızın günlerini de tebrik ediyor, kendileriyle şükranlarımı paylaşıyorum” dedi.

İHTYAÇ SAHİBİ DOSTLARIMIZIN EVLERİNE MİSAFİR OLACAĞIZ

İhtiyaç sahibi herkesin sorunlarını gidermek için çalıştıklarını anlatan İzsiz, “Beylikdüzü’nde, Esenyurt’taki muhtarlarımızın bizim neler yaptığımızı çok iyi biliyorlar. Bunları yaparken çoğaltamıyoruz. Çünkü her yere yetişemiyoruz. Bazen muhtarlarımız da şunu söylüyorlar; “Falanca ailenin şöyle bir ihtiyacı var” vs gibi. Ben de onlara söylüyorum; değerli muhtarlarım. Öğrenci bursu ve erzak yardımı hizmetimiz var. Bu minvalden zaman zaman bizim tabii aşevlerimiz var. Başakşehir’de var, Avcılar’da var. Bir ara Beylikdüzü’nde de vardı. Bu aşevlerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Yine bini aşkın öğrencimiz var burs verdiğimiz. Ve yine çemberi daha da genişletmek suretiyle bu sene daha da ihtiyaç sahibi dostlarımızın evlerine misafir olalım arzusu içindeyiz” diye konuştu.

LİSTE MUHTARLARDAN BURS İZSİZ’DEN

Öğrencilere burs müjdesi de veren İzsiz, “Biz muhtarlıklarımıza yani mahallelerinde ihtiyaç sahibi olan çocuklarımıza burs vereceğiz. Kimlerin bursa ihtiyacı varsa sizlerden liste bekleyeceğiz. Yine tabii burada ilk defa karşılaştığımız bizim tanımadığımız onların da bizi tanımadığı dostlarımız olabilir. Hizmetlerimizi bilmeyenler olabilir. O yüzden belirttim. Önce merkezden başlıyoruz. Esenyurt, Beylikdüzü kısmen Avcılar, Beylikdüzü dedim. Buradaki dostlarımız hizmetlerimizi çok iyi biliyorlar, aktif olduğumuzu biliyorlar. Bu sene Allah nasip ederse çemberi genişleteceğiz. Onun için de bugün birbirimize itimat edebileceğimiz 6 ilçeden muhtarlarımızı bir araya getirdik. Çünkü İstanbul 3’üncü bölgede 13 ilçemiz var. Biz 6 ilçemizi burada ağırlıyoruz. Tabii daha yoğun uğraş alanımız dediğimiz gibi Esenyurt ve Beylikdüzü’nde oluyor” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir