• MAHALLE SAKİNLERİNE ÖZEL SERVİS

    İstanbul’un en genç mahalle muhtarı olarak bilinen Koza Mahallesi Muhtarı Cavide Karakülah’ın girişimleri sayesinde mahallede bulunan kadınlar, bölgede bulunan pazarlara servisler aracılığı ile gidip gelmeye başladı. 

  • Esenyurt’un genç ve başarılı muhtarı Cavide Karakülah, mahallede bulunan kadınların en büyük sıkıntılarını gidermek için kolları sıvadı ve başarıya ulaştı. Mahalleli artık Başakşehir’de bulunan Pazartürk ve Bakırköy’de bulunan Sosyete Pazarına servisler aracılığı ile ulaşabiliyor.

    Mahalle halkı bu hizmetten memnun

    Mahalle halkının taleplerini dinlediğinde özellikle kadınların ulaşım sorunu çektiklerinden yakınmaları üzerine kolları sıvayan Koza Mahallesi Muhtarı Cavide Karakülah, yaptığı girişler sayesinde Başakşehir’de bulunan Pazartürk ve Bakırköy’de bulunan Sosyete Pazarına servisler koyulmasını sağladı. Karakülah; “Mahallemizde bulunan kadınlarımızın sorunlarını dinlediğim de Pazar alanlarına ulaşımın büyük bir sorun olduğunu fark ettim. Bu eksikliğin giderilmesi için çeşitli girişimlerde bulunma karırı verdim. Girişimlerimiz sonuç verdi ve Başakşehir’de bulunan Pazartürk ve Bakırköy’de bulunan Sosyete Pazarına servisler koyduk. Artık Koza Mahallesi sakinleri Pazartürk ve Sosyete Pazarlarına servisler aracılığı ile rahatça gidip gelebiliyorlar. Mahalle halkı bu hizmetten memnun kaldı. Onlar memnun kalınca bizler de mutlu oluyoruz. Mahalle sakinlerimizin sıkıntılarını, sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir