• MAHALLELİ RAHAT NEFES ALACAK

    Çatalca’nın mahalleleriyle birlikte sağlıklı büyümesini sağlamak için projelerini bir bir hayata geçiren Çatalca Belediyesi, Gökçeali Mahallesi’nde sürdürdüğü ‘’ Gökçeali Mahallesi Meydan ve Ethem Arslan Parkı Düzenleme Projesi ’’ kapsamındaki meydan ve park düzenleme çalışmalarını tamamladı.

  • Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın önemsediği çalışmaların başında yer alan düzenlemeler, çalışmanın yapıldığı mahalleye kültürel farklılık ve görsel zenginlik kattığı gibi mahalleliye de rahat bir nefes alma imkânı sağlıyor.

    Çatalca Belediyesi’nin Gökçeali’de yaptığı proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, yapılan değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları ile Çatalca’nın doğal yapısına farklı güzellikler eklediklerini ifade etti. Hizmet noktasında beklentileri karşılamak için çalışmaların Çatalca genelinde hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Cem Kara, “Amacımız ilçelerimizin sağlıklı büyümesinin yanı sıra sosyal, kültürel ve mimari açıdan da gelişimini sağlamaktır” diye konuştu.

    Atatürk büstü yapıldı

    İlgili birime bağlı ekipler tarafından proje kapsamında Gökçeali Mahalle Meydanına Atatürk büstü yapılarak çevre düzenlemesi gerçekleştirildi. Meydan ve parkın düzenleme çalışmaları kapsamında ağaçlandırma çalışmalarına da ayrı bir önem verildi. Park içi ve meydanda bitkilendirme çalışmaları yapıldı. Ethem Arslan Parkı’nın iç ve dış kısmında kalan duvarlar yenilendi. Parkın giriş kapısı yönü değiştirilerek, eski giriş kısmı meydan olarak düzenlendi. Çocuk oyun grupları yenilenerek alan zemini kauçuk ile kaplandı. Park içi oturma alanları oluşturuldu. Çalışmalar kapsamında park alanı ve çevresinin aydınlatma işi yapıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir