ALTIN 2.247,760,20%
BITCOIN 2141903-1,90%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Maltepe sahilinde 23 Nisan’da karnaval!

Maltepe sahilinde 23 Nisan’da karnaval!

Maltepe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçe sahilinde “23 Nisan Çocuk Spor Karnavalı” düzenledi. Yüzlerce çocuğun katılıp doyasıya eğlendiği karnavalda basketboldan balon futboluna, voleyboldan okçuluğa, tenisten rodeoya, langırttan tırmanma parkuruna bir dizi sportif etkinlik gerçekleştirildi.

ABONE OL
23 Nisan 2022 23:54
Maltepe sahilinde 23 Nisan’da karnaval!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüzlerce çocuk ve aileleriyle birlikte 2000 kişiyi bulan dev etkinlikte çardaklar kuruldu, çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. “Mickey Mouse”un şeker dağıtıp çocukları eğlendirdiği etkinlikte çeşitli müzikler eşliğinde basketbol, balon futbolu, masa tenisi, badminton, okçuluk, voleybol, tenis turn ball, rodeo, canlı langırt, engelli parkuru, tırmanma piramidi, mini golf parkurları gibi sportif etkinlikler düzenlendi. Etkinlikte elindeki Maltepe Belediyesi bayrağıyla havalanan bir paramotor sürücüsünün birbirinden güzel ve zorlu hareketleri heyecanın yükselmesine neden oldu. Paramator sürücüsü havadan çocuklara şeker dağıttı.

BAŞKAN KILIÇ’TAN ANLAMLI MESAJ

23 Nisan dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Özgürlüğün de, eşitliğin de, adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkenin aydınlık geleceğine emanet ettiği mirasına hep birlikte sahip çıkıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Bugün bu anlamlı günde çok önemli misafirler ağırladık. Bu günü Ukraynalı savaş mağduru çocuklarla kutladık. Bu vesileyle ‘Yurtta barış, dünyada barış’ diyoruz. Ayrıca Fındıklı’da, ilçe sahilinde Cumhuriyet Bilim ve Düşler Merkezimizde çocuklarımız için ayrı ayrı güzel etkinlikler düzenleyerek onları unutmadığımızı bir kez daha gösterdik. Var olun çocuklar” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: