• Maltepelilerin şifa kapısı Tıp Merkezi’ne ödül

  • İkinci Yüzyıl Derneği tarafından bu yıl ikincisi dağıtılan Yerel Yönetimler Proje Ödülleri Ankara’da düzenlenen gecede sahiplerini buldu. Etkinlikte hazır bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e “Yaşam Boyu Onur Ödülü’nü” ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a Expo 2022 organizasyonu nedeniyle verilen başarı ödülünü takdim etti.

    KILIÇ’A ÖDÜLÜNÜ BÜYÜKERŞEN VERDİ

    Türkiye’nin ilk SGK anlaşmalı belediye hastanesi olan Maltepe Belediyesi Tıp Merkezi de gecede ödüle layık görüldü. Ödülü Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in elinden alan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Yılmaz Hocamız belediyecilik anlayışı ve Eskişehir’e yaptığı hizmetleriyle Türkiye’nin örnek başkanlarından birisi. Ödülümü onun gibi bir duayen mevkidaşımdan almak benim için gurur verici” dedi.

    Maltepelilerin ücretsiz sağlık hakkına her koşulda sahip çıktılarını vurgulayan Kılıç, “2017’de burayı hizmete açtığımızda çok heyecanlıydık. Artık her gün 700’den fazla hemşehrimize ücretsiz sağlık hizmeti veriyoruz. Pandemiyle mücadele ettiğimiz bir dönemde bu projemizin ödüle layık görülmesinden dolayı mutluyum. Bu ödülü tüm Maltepe halkı adına alıyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi’ ülkede pek çok kişiye umut ve yeni girişimlere de ilham kaynağı oldu. Bu felsefeyle yola çıkan İkinci Yüzyıl Derneği’ne başarılar diliyorum” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir