• MASA TENİSİ KULÜBÜ GELİYOR

    Çeşitli spor dalları için oluşturulan alanlara bir yenisini daha ekleyen Beylikdüzü Belediyesi, şimdi de “Masa Tenisi Spor Kulübü” için çalışmalara başladı. Gürpınar Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi yanında yer alan hamam bölümünde yıkımın ardından tadilatlara başlandı.

  • Beylikdüzü yapılan birçok spor türünün yanı sıra, ilçeye farklı spor dallarının da rahatlıkla yapılabileceği alanlar kazandırmak için çalışan Beylikdüzü Belediyesi, “Masa Tenisi Spor Kulübü” için kolları sıvadı. Her zaman ilçedeki kulüplerle ve sporcularla iletişimde olarak adım atan belediye, Gürpınar Mahallesi’nde bulunan Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi yanında yer alan tesis içerisindeki hamamı yeniden dizayn etmeye başladı. Alanda yeniliklere başlayan Fen İşleri Müdürlüğü, yıkımları gerçekleştirmesinin ardından çalışmalarına hız kazandırdı. 

    Mayıs ayı içerisinde başlayan proje kapsamında, toplam bin metrekarelik alanda, alt yapı ve üst yapı çalışmaları sürüyor. Uzun ömürlü kullanıma uygun olarak sağlıklı planlama ve projelendirmeyle izlenen yolda kulübe gerekli şartları sağlayacak bir ortam üretilmiş olacak.  sağlanarak ilerleniyor. Çalışmalar sonlandığında alan içerisinde soyunma odaları, depo alanları, idari ofisler yer alacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir