• İş İnsanı Medet Anli’dan AVM Projesi

    İnsanların günlük yaşamın stresini doyasıya atabilecekleri, aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirip eğlenebilecekleri, yeni insanlar tanımak isteyenlerin rahatlıkla sosyalleşebilecekleri AVM projesi, iş insanı Medet Anli'nin sahibi olduğu inşaat şirketlerinin güvencesiyle İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yükselecek.  Özellikle tasarımının yanı sıra yeşille iç içe bir mimari konseptle inşa edilecek bu alışveriş merkezinde, yeme içme, alışveriş, eğlence gibi pek çok işlevsel mekan ve dünyanın önemli markalarına ait mağazalar yer alacak.

  • Önemli yatırımcılar ve stratejik ortaklar ile Esenyurt merkezli inşa edilecek alışveriş merkezi projesinde mağazalar ve yaşam alanları, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulacak. Bugüne kadar görmeye alışık olduğumuz standart alışveriş merkezi konseptlerinin tamamen dışına çıkılarak inşa edilecek bu yapıda, alanında uzman tasarımcılar ve mühendisler tarafından alışveriş merkezini ziyarete gelenlerin talep ve isteklerini odak noktası haline alarak inşaat çalışmaları tamamlanacak.

    Esenyurt’ta 24 Saat Açık AVM Projesi

    Yapımına yeni yıl itibarıyla başlanması planlanan AVM projesi, iş insanı Medet Anli’nin vatandaşlara verdiği hizmetlerin arasında yer alıyor. Hayat Park 3 Paradise AVM isimli alışveriş merkezi açık hava konseptine sahip olmasıyla da insanların rahatlıkla ziyaret edebilecekleri, keyifle gezebilecekleri bir platform olacak.

    Günümüzde faaliyetlerini sürdüren beton yığını olarak tabir edilen klasik alışveriş merkezlerinden farklı olarak açık alanları ve yeşiliyle aileler için bir eğlence ve kaçış merkezi olarak da görülebilecek bu proje ile 24 saat açık bir şekilde hizmet veren alışveriş merkezi oluşturulacak. Böylelikle günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyen, iş hayatının koşuşturmacası içinde soluklanıp sevdikleriyle güzel vakit geçirmek isteyen herkes, Hayat Park 3 Paradise projesi ile aradığı huzuru bulmuş olacak.

    Yaşam alanları ve konsept mağazaları ile alışveriş yapma keyfini de sunacak olan bu proje kapsamında her yaştan vatandaş, eğlenmenin, keyifle vakit geçirmenin ve yeni insanlarla tanışıp sosyalleşmenin yeni adresinde buluşacak. Kapalı ve kasvetli alışveriş merkezlerinin aksine insanlara rahatça nefes alma özgürlüğü verecek Hayat Park 3 Paradise açık hava konseptine sahip olması ve 24 saat boyunca hizmet vermesi, sadece belirli bir kesime değil tüm vatandaşlara hizmet veren bir proje olmasıyla da tercih edilecek.

    Sıra Dışı Konseptle Sıra Dışı Alışveriş Deneyimi

    İş insanı Medet Anli’nin sahibi olduğu inşaat şirketlerinin güvencesiyle Esenyurt ilçesinden hizmet verecek Hayat Park 3 Paradise AVM, daha önce görülmemiş ezber bozan konsepti ile sıra dışı bir alışveriş deneyimi sunmaya hazırlanıyor. İnsanların günün her saatinde kolaylıkla ziyaret edebilecekleri işlek bir konumda faaliyet gösterecek olan açık hava konseptli alışveriş merkezi, aynı zamanda önemli ve popüler mağazaların yanı sıra yaşam alanlarıyla da insanlar tarafından tercih edilen bir mekan haline gelecek.

    Açık hava mimarisi ile ziyaretçilerine özgür hareket alanı sunması özellikleri ile doğa ve insan dostu alışveriş merkezi konseptine sahip olacak Hayat Park 3 Paradise AVM, İstanbul’un dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlayacak. Mobilya ve dekorasyon konseptlerini de bir araya getirerek Türkiye’nin en sıra dışı alışveriş merkezi olma hedefiyle hazırlanan projede, alanında uzman mimar ve mühendisler, daha önce denenmemiş konseptleri hayata geçirecek.

    Aranan Ne Varsa Hayat Park 3 Paradise AVM’de Olacak

    İçinde sadece hazır tüketim malları olmayıp aynı zamanda yöresel ve dünya mutfaklarından seçme lezzetlerin de özel stantlarla satışa sunulacağı Hayat Park 3 Paradise AVM ‘de müşterilerin ve ziyaretçilerin birbirinden farklı seçenekler ile dilediklerini tercih edebilecekleri bir konsept yakalanmış olacak. Yemeden içmeye, spordan sanata, eğlence merkezlerinden dekorasyona kadar pek çok farklı tüketim konseptini tek bir çatı altında toplayacak Hayat Park 3 Paradise AVM projesi çok yakında hizmete geçecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir