26 Temmuz 2024
  • Mehmet Murat Çalık, Mustafa Günaydın’a 41 bin oy fark attı

    Beylikdüzü'nde sandıklar açıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre CHP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mehmet Murat Çalık %53,17, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın %33,59, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı ise %5,61 oy aldı.

  • Beylikdüzü’nde sandıklar açıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre CHP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mehmet Murat Çalık %53,17, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın %33,59, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı ise %5,61 oy aldı.

    Seçim sonuçlarını Gazeteci Hakan Eser’e değerlendiren Çalık, “Beylikdüzü’nde ikinci 5 yılda Beylikdüzü’nü İstanbul’un değil, Avrupa’nın en güzel kenti yapacağız demiştik. Geçmiş 5 yılıda fragman olarak anıyoruz aslında. Biz bu kente adaletli bir şekilde yaklaşmaya devam edeceğiz. Vijdanımızla ve ahlakımızla yöneteceğiz bu kenti. Hiç kimse kaybetmemiş olacak. Bize oy versin vermesin herkesin belediye başkanı olmaya devam edeceğim. Herkes için çalışacağım. Vatandaşla rekabet olmaz. Metronun imzalanmayan bir kararı vardı. 3 senedir bölgemiz o kararın imzalanmasını bekliyordu. İnşallah Cumhurbaşkanımız tabloyu gördükten sonra bu imzayı atar diye düşünüyorum” dedi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir