26 Temmuz 2024
  • Mehmet Murat Çalık: Sahada çok rahatım

  • Adnan Kahveci Mahallemizde esnafları ziyaret eden CHP gurubu ardından kapı kapı dolaşarak çalışmaları anlattı.

    ÇOK İYİ ÇALIŞAN BİR ÖRGÜTÜZ

    İstanbul’da çok iyi çalışarak anlatan bir örgütüz diyen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, “Beylikdüzü Cumhuriyet Halk Partisi hiç bir seçimi kaybetmedi. Bu seçimde de hem İstanbul’u, hem de Beylikdüzü’nü yeniden kazanacağız” diye konuştu.

    PUSULAMIZ BEYLİKDÜZÜ

    Çok güçlü bir örgüte sırtımı dayadım diyen Başkan Çalık, “Sahada çok rahat olduğumu söyleyeyim. Örgüt muazzam şekilde Beylikdüzü’nün her noktasında Beylikdüzü Belediyesi’nin her faaliyetini anlatıyor. Her temas ettiğimiz noktada bu kentin hayatını nasıl 10 yılda dönüştürdüğümüzü kıymetli yol arkadaşım Ekrem başkanımızla görüyoruz. İnşallah ona en büyük desteği Beylikdüzü’nden vereceğiz. Rekor bir oyla seçeceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Pusulamız Beylikdüzü Tam Yol İleri. İstanbul’da 39 ilçeye yetişen, 39 ilçenin, 39 örgütlü yapının yanında olan ve her daim yüreğine çok güvendiğim, yüreğini ve kalbini çok sevdiğim benim il başkanım yol arkadaşım Özgür başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

    33 BİN 227 SANDIĞA 100 BİN KİŞİ KORUYACAK

    Beylikdüzü’nde organize edilen saha çalışmasından dolayı İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş’a teşekkür eden Çelik, “Beylikdüzü belediyeciliği sadece istanbul’a değil, dünyaya model olmuş bir belediyecilik. Beylikdüzü belediyeciliği 2014’ten bu yana yaptığı çalışmalarla bir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı çıkartmış bir ilçe. Ekrem başkanımız 5 yıl boyunca halkçı belediyecilik uygulamaları gerçekleştirdi. 2019’da Beylikdüzü’nde Mehmet Murat Çalık başkanımız göreve geldi. Yaptığı çalışmalarla şunu gördük. Beylikdüzü Belediyesi 2019’da aldığı çıtayı daha yukarıya taşıdı. Başkanım şunu ifade etti. 31 Mart seçimlerine 30 gün zaman var. Her gün bir açılışı yapsak yaptığımız projeler yetişmez. Başkanımıza bu mücadele için teşekkür ederim. İstanbul’da güçlü bir kampanya gerçekleştiriyorum. Seçim, seçim günü kazanılır. İstanbul’da 33 bin 227 sandığımız var. İstanbul’un 39 ilçesinde sandık görevlilerimiz hazır durumda. 33 bin 227 sandığımızı 100 bin kişilik bir orduyla koruyacağız. Sandıklara sahip çıkacağız” ifadesini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir