26 Temmuz 2024
  • Mehmet Murat Çalık: Sosyal belediyecilik bizim işimiz

  • Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Atatürk Kültür Merkezi VIP salonunda Beylikdüzü Apartman Görevlileri Derneği ile buluştu.

    MEHMET MURAT ÇALIK BİZLERE AĞABEY OLDU

    Mehmet Murat Çalık bizlere sadece bir başkan değil bir ağabey olmuştur diyen Apartman Görevlileri Dernek Başkanı Ahmet Uzun, “Bize yıllardır soruyorlar, ‘Bütün toplantılarınızı belediye başkanı ile mi yapıyorsunuz?’ diye. Bizde diyoruz ki, belediye başkanı ile toplantı yapmamız en doğal hakkımız. Çünkü belediye başkanı kazandığı zaman rozetini çıkarıp o şehrin tüm insanlarına hizmet ediyor. Başkanımızda bugüne kadar ki bütün organizasyonlarımızda ve teklif ettiğimiz her şeyde bizleri asla geri çevirmedi. Mehmet Murat Çalık bizlere sadece bir başkan değil bir ağabey olmuştur. Sizlerden gelen talepleri biz sayın başkana iletiyoruz. Kendisi de bu talepleri dinliyor ve bizlere gönlünü açıyor” ifadelerini kullandı


    BİRLİKTE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

    Biz Ekrem İmamoğlu ile birlikte apartman görevlilerine değer verdiğimizi her zaman göstermişizdir ifadelerini kullanan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Apartman Görevlileri Derneği ile nasıl uyum içinde çalıştığımızı hem benim yol arkadaşlarım, bilir, hem de bu kentte yaşayan diğer apartman görevlileri bilir. Türkiye’de başka bir örneği yok, biz Apartman Görevlileri Derneği için ayrı bir sosyal tesis yaptık. Her şeye yetişmeye gayret ediyorsunuz. Herkesin derdi ile tasası ile ilgileniyorsunuz. Aslında bir nevi bulunduğunuz sitenin bir belediye başkanı gibi davranıyorsunuz. Ben her şeyden önce bu kentte yaşamaktan onur duyan bir Beylikdüzü vatandaşıyım. Beylikdüzü’nde yaşamak, Beylikdüzü’nde üretmek benim için çok kıymetli” dedi.

    BU KENTE HİZMET EDERKEN ASLA SİYASET YAPMADIM

    Sorunlarınızı biliyorum. Sorunlarınıza ilişkin çözümleri de üreteceğiz diyen Başkan Çalık, “Başkanımız ile oturup apartman görevlilerinin sorunlarını sıkıntılarını hep birlikte çözeceğiz. Ben bu kente hizmet ederken asla siyaset yapmadım. Bunu belki de en iyi bilen apartman görevlileridir. Hiç kimseyi düşüncesinden, inancından, siyasi görüşünden dolayı ötekileştirmedim. Bu vatan bizim, bu topraklar bizim. Bu toprakları bizler için vatan yapan Türk bayrağı bizim. Ben bu vatan için çalışmaya bu vatanda yaşayan her bir birey için çalışmaya devam edeceğim. Hiçbir parti gözetmeksizin, bu kentin huzuru için bu kentte yaşayan ailelerin huzuru için, sofraların bereketi için çalışacağım” ifadesini kullandı.

    YAPTIĞIMIZ PROJELER TÜRKİYE’YE İLHAM OLACAK

    Önceliğimiz her zaman çocuklar oldu diyen Başkan Çalık, “Göreve geldiğimde şunu söyledim. Ben bu kentte yaşayan çocuklar için çalışacağım. Sonra gençlerden bahsettim, sonra kadınlar dedim, sonra yaş almış kadınlarımız dedim. Dolayısıyla bu kentte yaşayan her bir vatandaşımız için çalışmaya söz verdim. Gururla söyleyebilirim ki söz verdiğimizden çok daha fazlasını yaptık. Biz ne yaptıysak Beylikdüzü için yaptık, Beylikdüzülü komşularımız için yaptık. Ne diyoruz, bizim pusulamız Beylikdüzü. Sosyal belediyecilik bizim işimiz. Sosyal belediyecilikte önder işler yapıyoruz. Yaptığımız projelerle memleketimizin dört bir yanına ilham olacağız. Evlatlarımız için çalışmaya proje üretmeye devam edeceğim” ifadesini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir