• Memleket Partisi Esenyurt Örgütü, Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıkladı

  • Cumhurbaşkanı seçiminin 14 Mayıs’ta yapılan ilk turu öncesi adaylıktan çekilen Muharrem İnce’nin Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi’nin Esenyurt İlçe Başkanı Tanju Karakuş, basın toplantısı düzenledi.

    Toplantıya, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin ve Memleket Partili yurttaşlar da katıldı.

    TANJU KARAKUŞ: 100 BİN İMZA SÜRECİNDE EN FAZLA KATKIYI BİZ SUNDUK

    Pazar günü yapılacak seçimlerde, Millet İttifakı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıklayan Tanju Karakuş, şunları söyledi:

    *Zor şartlarda geleceği için, değişim için gecesini gündüzüne katan kıymetli örgütüm, maddi imkansızlıklara rağmen ayakta duran ve durmaya devam eden tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. İlçe binamızı birlikte kurduk. İmece usulü kimi boya yaptı, kimi sandalye taşıdı, kimi evindeki bilgisayarını getirdi.

    *Kısa süre içerisinde 43 mahallemizin 41’inde örgütlendik, mahalle başkanlıklarımızı kurduk, 100 bin imza sürecinde Esenyurt olarak en fazla katkıyı biz sunduk. İlk seçimime girmemize rağmen kura sonucu 300 kişi ile sandık kurulunda görev aldık, tüm okullarda okul başkanlarımızı atadık.

    *Sandık güvenliğini aldık. İçimizdeki yazılımcı ve programcı arkadaşlarımızın emeği ile kendi seçim sistemimizi kurduk. Verileri anlık ve güvenli şekilde aldık. Tüm bu gayret ve emeğimizin elbette ki bir sebebi vardı. O da Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin dediği gibi ‘Türkiye’nin değişime ihtiyacı vardır’ sözüydü.

    “KARARI OY BİRLİĞİYLE, BİR FİRE BİLE VERMEDEN ALDIK”

    *Sokaklarını biz temizlemezsek kimse temizlemez, ağaçlarını biz sulamazsak kimse sulamaz, göllerine biz bakmazsak kimse bakmaz. Göllerini biz temizleyeceğiz, ormanlarını biz koruyacağız, yollarını süpüreceğiz. Yanan ormanların ağaçlarını yeniden biz dikeceğiz. Umutlarınızı yeşertin, hiçbir yere gitmek yok.

    *14 Mayıs seçimlerinde Genel Başkanımız Muharrem İnce adaylıktan çekildi, sorumluluk aldı, gereğini yaptı. Örgütümüzü de özgür bıraktı. Şimdi önümüzde ikinci tur seçimleri vardır. 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Memleket Partisi Esenyurt olarak bizlerin tavır ve tutumuzun ne olması gerektiğini ilçe yönetimi kurulu ile gençlik ve kadın kolları yöneticilerimiz ile birlikte toplantı yaparak belirledik. Yönetim kurulu, oy çokluğu ile değil, oy birliği ile bir fire bile vermeden aynı kararı almış bulunuyoruz.

    “KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLEYECEĞİZ”

    *Gerekçemiz, bizlerin gelecek kaygısı yaşamadan ülkemizin daha aydınlık bir geleceğe sahip olmasını istiyoruz. Bizler sadece sandığa gidip oy veren değil, aynı zamanda toplumunda önünde olan siyasetçileriz.

    *Sorumluluğumuz var ve belli bir kitlemiz vardır. Hiçbir şey yapmadan sadece bakmanın benim için doğru olmayacağını düşündüm. Aynı mahallenin insanlarıyız, aynı yöne bakıyoruz. Bu kararı alırken siyasi bilgisine inandığım abilerimle konuştum, kendi örgütüm ile de aynı düşüncedeyiz.

    *Ben de onların bir noktada sözcüleri durumundayım. Tüm bu duygu ve düşünceler içerisinde kesin kararımız şudur ki 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Millet İttifakı adayı olan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı almış bulunmaktayız. Bu kararın milletimize devletimize hayırlı olmasını diliyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir