• Mesud Paragan’dan yeni Ep 

  • Küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan özellikle Barış Manço ve Cem Karaca’nın öncülüğünü yaptığı Anadolu Rock akımından etkilenen Mesud Paragan, bu doğrultuda beste çalışmalarına başladı. 2016 yılında ilk albümü “Karma Karışık”ı dijital platformlarda yayımlayan genç sanatçı Ütopya ile art arda gelen tekli ve EP’lerin ardından 2017 yılında Teoman, Kardeş Türküler, Ziynet Sali, Cem Adrian gibi ünlü sanatçıların yer aldığı “Mahzuniye Saygı Albümü’nde” Oy Babo türküsünü seslendirdi. “Oy Babo” ile yer aldığı “Mahzuni’ye Saygı” albümüyle ilk büyük çıkışını yaptı.

    Mesud Paragan, çok ara vermeden geçtiğimiz gün yayınlamış olduğu “Gönül Davası” Ep’sini dinleyicisiyle buluşturdu. Ep’nin çıkış şarkısı olan “Çek Tetiği” hepimizin yaralarına merhem olacak sözlerle harmanlanmış nitelikte tüm dinleyicisine ilham kaynağı olacak.

    Ep’de yer alan “Yenildim ve Kelebek” şarkılarını da aynı anda tüm müzik platformlarında yayımlayan Mesud Paragan, hem besteciliğini hem de profesyonel müzik kariyerini ileriye taşıyan bir çalışma olduğunu dile getirerek sektörde kalıcı ve başarılı bir adım daha atmış oldu.

    2020 ortasında Almanya’da pandemi dolayısıyla mağdur olan müzisyenlere yardım amaçlı olarak “Anadolu Rock Aid 1” proje albümünde Aşık Mahzuni Şerif eseri “Değme Tabip Sızlıyor Yaralarım” yorumuyla yer alan Mesud Paragan, 2020’nin son günlerinde, “Daire:5” EP’sini takip eden süreçte “Vur Vur” ve “Yürüdüm” teklilerini, ayrıca “Anatolia Acoustic” albümünü yayınladı.

    Yönetmenliğini Büşra Hızır’ın, görüntü yönetmenliğini Cem Burhan’ın, sanat yönetmenliğini ise Ufuk Özek’in üstlendiği retro klip; 80’ler esintileriyle harmanlanan ve özel hazırlanan kostümler eşliğinde görsel bir ziyafete dönüştü. Öncesinde uzun süre titizlikle hazırlanılan klip çekimlerinde Mesud Paragan’a kalabalık ve özel seçilmiş bir cast eşlik edince ortaya film tadında bir klip çıktı.

    Mesud Paragan’ın yeni projesi “Gönül Davası” İLS VİSİON etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi Mesud Paragan YouTube kanalında yayında.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir