• Mevzu Derin kitabı okurlarıyla buluştu

  • Eserde; anne ile kızı arasındaki benzersiz bağı, çok farklı bir deneyimle yaşayan ve bunu olanca samimiyetiyle döken yazar bu bağlamda kendi annesi de dâhil olmak üzere bütün annelere sesleniyor. Doğumundan itibaren zorlu ama sevgiyle sarmalanmış bir hayatın içine gözlerini açan Derin’in büyüme süreçleri; eşsiz duygularla ve okuru tüm bu sürece eşlik etmeye davet eden samimi bir üslupla anlatılıyor. Mevzu Derin, öykü türüne yakın bir anlatımla, günce titizliği ile yazılmış bir ilk eser. Yaşanan gerçeklerin yükü ne kadar ağır olsa da satırlar arasında yazarın anlatımıyla ışığa doğru yürüyen bir umut saklı. Üstelik bu umut, saklandığı yerden çıkarak zorluklar karşısında yılmamanın ödülünün, hiçbir şeye benzemediğini haykırıyor.

    Yazarın kızıyla yaşadığı serüvende, gücüne hayran bırakan bir anlatımla okuru bambaşka bir dünyaya davet eden Mevzu Derin, Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlandı.

    Yazar Hakkında

    1984 yılında Kütahya’da doğan Bilgen Öniz Kütükoğlu lisansını ekonomi üzerine tamamlamıştır.

    Eğitim hayatına reklamcılık, spikerlik, proje yönetimi ve iletişim eğitmenliği gibi pek çok alanda eğitimler alarak devam eden Bilgen Öniz Kütükoğlu, bir süre haber spikerliği ve editörlüğü yapmış, TV programları hazırlayıp sunmuştur. Yazar ayrıca pek çok sivil toplum kuruluşunda gönüllü danışmanlık ve proje yöneticiliği yapmıştır.

    Meslek hayatına bağımsız gazeteci ve yazar olarak devam etmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir