• MHP Esenyurt ilçe protokolünü ağırladı

  • ‘Bereket Sofrasında Gönül Birliği’ adı altında iftar programına Esenyurt Kaymakamı Dr. Vural Karagül, Milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Metin Yazar, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Erkan Sanatsever, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Oktay Dokuz,  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Hacı, Esenyurt Devlet Hastanesi Başhekimi Tuncay Karahan, Esenyurt Ülkü Ocakları Başkanı Emre Azaklı, gazeteciler, Partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Soframızı Esenyurt’lularla açıyoruz

    Başkan Yazar; Ülke olarak hassas günlerden geçtiğimizi belirterek, “ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ramazan ayı boyunca bu hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi.

    “Yüce rabbimizin biz kullarına sevgisinin ve merhametinin bir nişanesi olan ramazan ayını idrak etmeye başladık. Bu mukaddes ayın içerisinde, bir birinden güzel günler, saatler ve dakikalar bizleri yüce yaratana yaklaştırmak için beklemektedir. Sevginin, hoşgörünün, sabrın ve bütün güzel hasletlerin ön plana çıktığı bu müstesna günlerin; memleketimize, milletimize ve tüm İslam âlemine huzur ve istikrar getirmesini diler, sofralarınızdaki bereketin Halil İbrahim sofrasına eş olmasını Allah’u Teâlâ’dan niyaz ederim” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir