• Minik dostların 36 noktada mama ihtiyaçları karşılanıyor

  • Başakşehir Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik bakım ve besleme çalışmalarına devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı veteriner hizmetleri ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu günlerde sevimli dostlarımıza yönelik besleme çalışmalarına hız verdi. Besleme çalışmalarına Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğluda katıldı. Başkan Kartoğlu ile sevimli dostlarımız arasında yaşanan mutluluk yürekleri ısıttı.

    İlçe genelinde kurulan 36 besleme odağında düzenli olarak mama dağıtımı yapıldığını belirten Başkan Kartoğlu, “Sevimli dostlarımız bizim canımız. Onların bakımı ve sağlığı için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Ekiplerimiz her gün sevimli dostlarımızın günlük mama ihtiyaçlarını karşılıyor.” ifadesini kullandı.

    “Sevimli dostlarımızı besleme odaklarında besleyelim”

    Başakşehirli komşularına çağrıda bulunan Başkan Kartoğlu, “Sevimli dostlarımızın beslemelerini, besleme odaklarımızda yapmalarını rica ediyorum. Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte oluşabilecek kötü kokunun da önüne geçmiş olacağız. Besleme odaklarımızın nerelerde olduğunu belediyemizin internet sitesi üzerinden rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Ayrıca sevimli dostlarımızın su ihtiyaçlarını karşılamak için kapımızın önünebir kap su koymayı da unutmayalım.” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir