• MİNİK DOSTLARIN FOTOĞRAF SERGİSİ

    Büyükçekmece Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında "Büyükçekmece Sokak Hayvanları ve Şehir Konulu Fotoğraf Yarışması Sergisi" düzenledi. 

  • Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Büyükçekmece Sokak Hayvanları Koruma ve Sevenler Derneği ve Büyükçekmece Fotoğraf Derneği işbirliğiyle düzenlenen etkinliğe çok sayıda Büyükçekmeceli fotoğrafçı ve hayvan sever katıldı.

    Birinci engelli fotoğrafçı Gülbeyaz Münüklü oldu

    Sergide  yer alan 40 fotoğraf arasında birinciliğe hak kazanan engelli vatandaş Gülbeyaz Münüklü oldu. Hayvan dostlarının çektiği fotoğraflar arasında ikinci Nebiha Bacıoğlu, üçüncü ise Caner Baser oldu. Atatürk Kültür Merkezi İbrahim Çallı Sanat Galerisi’nde açılan serginin ardından yarışmada dereceye giren fotoğrafçılar için ödül töreni düzenlendi.

    “Onların sevilmeye ve korunmaya ihtiyacı var”

    Hayvanlara olan sevgisiyle bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece Belediyesi olarak ilçemizdeki tüm sokak hayvanlarını besliyoruz. Sevimli dostlarımız bizim yaşam enerjimiz. Minik dostlarımızın mama ve su ihtiyaçlarını karşılamayı asla unutmuyoruz. Onların sevilmeye ve korunmaya ihtiyaçları var” dedi.

    Sergi açılışı sonrasında şarkılarını sokak hayvanları için seslendiren ses sanatçısı Serap Can’a plaketini Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına  Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir