• MİNİKLER AKIN ETTİ

    Büyükçekmece Belediyesi Kitap Günleri etkinlikleri her kesimden yoğun ilgi görürken özellikle minik kitapseverlerin adeta akınına uğruyor.

  • Büyükçekmece ilçesindeki okulların öğrenciler öğretmenleri eşliğinde geldikleri kitap günlerinde hem sevdikleri çocuk kitabı yazarları ile söyleşide bir araya gelip, hem de yazarların imzalı kitaplarını edinebiliyorlar.

    Miniklerin ilgisi büyük oldu

    1. Büyükçekmece Belediyesi Kitap Günleri 7’den 70’e her yaştan kitapseverinin akınına uğruyor. Özellikle minik öğrenciler beğenerek okudukları yazarlar ile kitap günlerinde buluşma fırsatını yakalıyor. Yazarların söyleşilerine katılan çocuklar, bol bol kitapta imzalatıyor.

    Süleyman Bulut Atatürk’ü anlattı

    En çok okunan çocuk kitabı yazarlarından Süleyman Bulut’un söyleşisine katılan minik öğrenciler, Atatürk’ün bilinmeyen yönlerini dinleme fırsatı buldular. Süleyman Bulut, bugüne kadar yazdığı 40’a yakın çocuk kitaplarını minik hayranlarına anlatırken, onlardan gelen ilginç soruları da yanıtladı.

    Pandomim gösterisi ile eğlendiler

    Tarihçi ve yazar Sacide Bolcan moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşi sonrasında Bulut, yüzlerce Büyükçekmeceli çocuk için kitaplarını imzaladı. Söyleşi ve imza sonrasında ise minik kitapseverler pandomim gösterisini izleyerek eğlence dolu keyifli dakikalar geçirdi.

    p1810622

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir