• Mobilyanın en büyük fuarı CNR İMOB başladı

    CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, Türkiye'nin iddialı olduğu alanlardan biri olarak göze çarpan mobilya sektöründe dünyanın en büyük fuarını düzenlediklerini belirterek, beş gün boynca devam edecek fuara 120 bin ziyaretçi beklediklerini açıkladı. 

  • CNR Holding’in Mobilya Dernekleri Federasyonu ile organize ettiği ve 22 Ocak’ta başlayıp 27 Ocak’ta sona erecek Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı (CNR İMOB) 1000 firmanın katılımı ile gerçekleşecek.
    Yeşilköy’de düzenlenecek olan fuara yoğun bir ilgi olduğunu anlatan Ceyda Erem;  “Fuarımızı 150 bin metrekareye ulaştırdık. 200 bin metrekareye çıkarma potansiyelimiz var” dedi.
    110 ülke, 120 bin ziyaretçi bekleyen Ceyda Erem, şunları dile getirdi: “Mobilya sektörünün lider ülkeleri İtalya, Almanya, Avusturya ve İsviçre’nin yanı sıra sektörün hedef pazarları olan Suudi Arabistan, Azerbaycan, Özbekistan, Rusya, Kosova, Sırbistan, Makedonya, Bosna, Hindistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin de aralarında bulunduğu 110 ülkeden, 41 bini yabancı olmak üzere 120 bin ziyaretçi bekliyoruz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir