• MODERN EĞİTİM ÜSSÜ

    Eğitimin modern yüzü Modern Eğitim Koleji, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılımıyla İstanbul Beylikdüzü'nde açıldı.

  • Modern eğitim anlayışıyla hizmet vermeyi hedefleyen Modern Eğitim Koleji, Beylikdüzü Kavaklı’da hizmete girdi. Okulun açılış törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

    Açılışta ilk konuşmayı Modern Eğitim Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gülel gerçekleştirdi. Eğitime önem verdiklerinin altını çizen Gülel, “Çocuklarımla ilgili hayal ettiğim bir eğitim ve öğretim kurumunu hayata geçirmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyorum. Zira onların iyi bir eğitim alması için çok çaba sarfettik ve çok okul değiştirdik. Bunlar okurken ben de istediğim gibi bir okula sahip olayım diye dua ettim. Bu bina bana teklif edilince eğitimdeki başarılarına inandığım dostlarımla istişareler yaptık. Çocuklarımızı gönül rahatlığı ile gönderebileceğimiz bir okulu hayata geçirdik. Okuldan çok eğitim ve yaşam merkezi olsun istedik. Ben çocuklarıma sunulmasını arzu ettiğim standarlarını şimdi vatanımızın ve milletimizin hizmetine sunduk. Bir diğer ifade ile bir baba bir evladının geleceğini inşa ederken hassasiyet ve titizlikle davranır. Bu okulda çocuklarımızı yarınlara hazırlarken onları nitelikli bireyler olarak yetiştirmeyi hedefledik. Başarı başka ülkelerde değil kendi içinde aranınca olur. bu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

    Törende son olarak kürsüye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geldi. “Bizim geleceğe güvenle, umutla ve hep birlikte bakmamız gerekir” diyen Soylu, “Bu okulun açılışı aynı zamanda 1000 hapisenin kapanış töreni; belki de yüzlerce fabrikanın da açılış törenini belki burada birlikte yapıyoruz. Dostluğun, kardeşliğin, bize bırakılan değerlerin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bugün sanki okyanusun içinde kulaç atabiliyormuşuz gibiyiz. Bu ailenin eğitim meselesine girmesi konusundaki iradeyi ve kararlılığını tebrik ediyorum. Türkiye her anlamda gelişiyor. Her vilayetimizde üniversitemiz var. Türkiye büyük bir istikrar ve gelişme içerisindedir” dedi.

    Modern Eğitim Koleji”nde uygulanan “Modern English System” ile öğrenciler, “Avrupa Ortak Diller Çerçeve Programı” doğrultusunda öğrenciler, uluslararası platformlarda kendilerini rahatlıkla ifade edebilecekleri ve akademik çalışmalarını yabancı dilde sürdürebilecekleri dünya bireyleri olarak yetişecekler.

    Modern Yaşam Merkezi ile spor, sanat ve bilim alanında pek çok atölyesi bulunan okul, sadece öğrencilere değil, ebeveynlere de çocukları ile birlikte nitelikli vakit geçirebilecekleri sıcak bir aile ortamı sunuyor.

    21078475_314582952341826_4471088838081949868_n 21034531_314582882341833_7016375785586009183_n

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir