26 Temmuz 2024
  • Murat Kurum: Bayrampaşa Hali’ni baştan aşağı yenileyeceğiz

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti.

  • Murat Kurum, 1 Nisan itibariyle Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali’nde de çalışmaların başlayacağını söyledi. Hal 1986’da inşa edildiğini hatırlatan Kurum, “Sebze ve Meyve Hali’miz maalesef yapısal anlamda da tam anlamıyla esnafımızın taleplerini, ihtiyaçlarını karşılamıyor. Burayı çok daha güzel hale getirecek çalışmaları, esnafımızla el ele verip yapacağız. İstanbul’a, Bayrampaşa’ya, esnafımıza yakışır anlayışla baştan aşağı yenileyeceğiz.” şeklinde konuştu.

    Esnaf dostu olduğunu belirten Murat Kurum, şartları daha iyi hale getirmek için çalışacağını söyledi. Kurum sözlerini, “Bu kardeşiniz, esnafın ve İstanbullunun her zaman yanında olacak. Bizi arayanlar başka işler peşinde bizi görmeyecekler. Esnafımızın daha iyi hizmetler verebilmesi amacıyla, çalışmalar yapacağız” ifadeleriyle sürdürdü.

    Murat Kurum hal esnafına ‘Dijital İstanbul’ projesini de anlattı. Otopark sorununun giderileceğini ve araçların giriş çıkışının sistem halinde denetleneceğini belirten Kurum, “Esnafımızın kolay bir şekilde buraya girmesini sağlayacak, ‘Dijital İstanbul’ çatısı altında otomasyon sistemiyle birlikte süreci yöneteceğiz. Hem esnafımız hem de vatandaşımız huzur içerisinde ticaretini yapıyor olacak.” diyerek konuşmasını tamamladı.

    “Bayrampaşa Hali’ni baştan aşağı yenileyeceğiz”

    Murat Kurum, yılda üç milyon ton ürün girişinin yapıldığı Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali’nin, artık esnafın ihtiyaçlarını karşılamadığını söyledi. 1 Nisan’dan itibaren hal için çalışmaların başlayacağını belirten Kurum, “Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali’miz İstanbul’umuzda sebze ve meyve temini hususunda önemli bir yere sahip. Yıllık üç milyon ton ürün girişi gerçekleşiyor. Hem halimizi yaşatmak hem de esnafımızın sorunlarını gidermek ve onları ayakta tutmak için, 1 Nisan sabahı çok güzel çalışmalar yapacağız. 1986 yılında buranın inşaatı yapıldı. Sebze ve Meyve Hali’miz maalesef yapısal anlamda da tam anlamıyla esnafımızın taleplerini, ihtiyaçlarını karşılamıyor. Burayı çok daha güzel hale getirecek çalışmaları, esnafımızla el ele verip yapacağız. İstanbul’a, Bayrampaşa’ya, esnafımıza yakışır, hem esnafımızın güzel hizmetler vereceği, hem de İstanbullunun ucuz meyve-sebzeye erişebileceği anlayışla baştan aşağı yenileyeceğiz.” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir