• MUSTAFA SARIGÜL ALACAĞI OY ORANINI AÇIKLADI

    DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül 31 Mart yerel seçimlerinde alacağı oy oranını açıkladı. Dört farklı anket şirketinin sonuçlarına istinaden Şişli’de önde olduğunu belirten Sarıgül, ‘Gerek anket şirketleri, gerekse bizim yaptığımız çalışmalara göre 31 Mart akşamı yüzde 58-60 arası oy alacağız’ ifadesini kullandı.

  • merkezsiyaset.com/özelhaber

    Demokratik Sol Parti Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül radyo programcılarıyla bir araya geldi. Yeni Şişli’de yapacağı projelerin bir kısımını anlatan Sarıgül bambaşka bir seçim modeli ile sahada olduğunu belirtti. Sarıgül, ‘Yaklaşık 48 aydır sahadayız. 600 arkadaşımızla birlikte çalışıyoruz. Yeni bir örgütlenme modeli bu. Bir arkadaşımız sadece 100 seçmen ile ilgileniyor. Sevgi merkezinden bu seçmenlere ulaşıyoruz. Bir emriniz var mı diye soruyoruz. 60 bin seçmenimizle birebir görüştük. Yazın Tokat, Sivas, Erzincan, Bayburt, Trabzon, Ordu, Bingöl, Ardahan ve toplamda 14 tane ilin köyünü birebir dolaştım. Şişlili seçmenler yaz boyu orada oturuyor. Çalmadığımız kapı sıkmadığımız el kalmadı. Omuz omuza çalıştık’ şeklinde konuştu.

    TÜRKİYE’DE HERKES BİZİ ÖRNEK ALACAK

    Belediyelerde başarının üç şeyden geçtiğini belirten Sarıgül, ‘Bunlardan ilki lider. İkincisi kadro. Üçüncüsüde proje. Belediye Başkanı çok iyi kadro kurması lazım. Bizim kadromuz hazır. Bu ekibimizle birlikte Yeni Şişli’ye çok güzel çok faydalı projeler oluşturduk. 36 aydır çalışmalarımızı yapıyoruz. Türkiye’de herkes bizi örnek alacak. Çalıştığımız model enerji dolu bir model. Dört araştırma şirketinin yapmış olduğu araştırmalara göre muhtemelen yüzde 56 ile 60 arası bir oy oranımız var. Bu projeleri açıkladıktan sonra inanıyorum ki bu oran 3-4 puan daha artacak’ diye konuştu.

    ORADA NİCE VARSA BURADA DA NİŞANTAŞI VAR

    Şişli’nin marka değerini yükselteceğini ifade eden Mustafa Sarıgül, ’15 sene boyunca tüm televizyonlar Londra’da Piccadilly Meydanı’nı, Paris’te Şanzelize Meydanı’nı, Newyork’ta 5. Cadde’yi gösterirdi. İstanbul’da da Nişantaşı’nı gösterirdi. Binlerce insan sadece Nişantaşı’na 6,5 Milyon yurttaşımız oraya gelirdi 4 ay boyunca o kentin güzelliğini takip ederdi. Öyle bir çalışma yapacağız ki; 1 Nisan’dan sonra insanlarımız diyecek ki iyiki Sarıgül göreve döndü’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir