• MUTLULUĞU YAŞLILARLA PAYLAŞTILAR

    Beykent Rotary Kulübü  1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününde de yaşlıları ziyaret etti. Darülacezede bulunan yaşlıları ziyaret eden Kulüp yöneticileri mutluluğu onlarla birlikte yaşadı.

  • Kulup Başkanı Neşe Şenman ise “Ülkemizi ve insanlarımızı seviyoruz, bu sevgi toplumun ihtiyaç duyduğu konulara eğilmemizi, sorumluluklarımızı ve duyarlı olmamızın gerekliliğini ortaya koyuyor. Bu sorumluluğumuzla;  Yaşlılığın da  önemli dönemlerden biri olması sebebiyle, 1990 yılında Birleşmiş Milletler’in 1 Ekim’i Dünya Yaşlılar Günü olarak ilan ettiği ve insan ömrünün en son dönemini oluşturan yaşlılığın, geride bırakılan yılların insana kazandırdığı birikim ve deneyimin yaşamı zenginleştirdiği dolayısıyla O’nları bu önemli günlerinde hatırlamak yanlarında olmak bizim için çok ama çok önemli idi! Düşündüğünüzde, yetkililerin açıkladığına göre dünyadaki 60 yaş ve üstü 600 milyon civarında insanın en çok barınma, ekonomik, sağlık ve yaşlılığa uyum sorunu yaşadığı söz konusu ve biz belki O’nları bayramlarda hatırlıyoruz ama bu önemli günde de yanlarında olmak eminiz ki paha biçilemez!” Biz de insanlara enerji veren çeşitli efsanelere konu olan ki aynı zamanda nilüfer çiçeği olarak da adlandırılan ve temel olarak zihnin duruluğunuruhun saflığını ve huzuru temsil eden BEYAZ LOTUS çiçeği ile tek tek dağıtarak, Darülacezede bulunan yaşlılarımızı ziyaret etmenin huzurunu, mutluluğunu, O’nlarla birlikte olmanın hazzını yaşadık…” dedi.

    14444832_1809473872668185_8079364677396052213_oŞenman: “Lotus çiçeğini şans getirsin diyerek büyüklerimizi ellerini öperek verdiğinde çocuk gibi sevinmeleri, içtenlikleri ve sıcaklıkları görülmeye değerdi. Bir çok konuda duygu yoğunluğumuza neden olan bu ziyareti sık sık yapmayı planlamamız gerekliliğini ve  herkesinde mümkün olduğu kadar bu tarz ziyaretlerde bulunmalarını şiddetle tavsiye ediyoruz.  Beykent Rotary Kulübü olarak güzel bir etkinliği sonlandırmanın gururunu yaşıyoruz.  Bundan sonra da Beykent Rotary Kulübü olarak yine elimizden geldiğince, Rotary felsefesine yakışır etkinliklerimizi ve projelerimizi yapmaya azami gayret göstereceğiz…”

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir