• nalburdayım.com’dan Babalar Günü’ne özel indirim avantajı!

    Yapı ve onarım malzemelerinden kişisel bakım ve elektrikli el aletlerine kadar binlerce ürünü, en uygun fiyatlarla, tüketicilerle buluşturan nalburdayım.com, Babalar Günü’ne özel, yüzde 30’a varan indirim sunuyor. Koronavirüs sürecinde babaların en çok ihtiyaç duyduğu tıraş makineleri, matkaplar, takım çantalarıyla oto bakım ürünleri ve balıkçı setlerinden birini seçerek babanızın hayatını kolaylaştırırken ona mutluluk hediye edebilirsiniz!

  • Türkiye’nin nöbetçi nalburu nalburdayım.com, yapı malzemelerinin yanı sıra satışa sunduğu diğer ürünlerle de başta babalar olmak üzere, her kesimden ve her yaştan insanın hayatına dokunuyor. Kişisel bakım ürünlerinden, elektrikli el aletlerine, oto bakım ürünlerinden balıkçı setlerine kadar 10 bin çeşit ürünü tüketici ile buluşturan platform, sunduğu geniş ürün yelpazesini uygun fiyat avantajıyla da taçlandırıyor.

    Babasına hediye seçemeyenlere yol haritası sunuyor

    Babasına hediye seçmekte zorlananlar için adeta bir yol haritası sunduğu Babalar Günü Kampanyası’nda babaların ihtiyaç duyduğu ürünler, avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında, karantinada babaların ihtiyacına yönelik tıraş makinelerinde uygulanan yüzde 30’a varan indirimden faydalanarak, ona rahat bir nefes aldırabilirsiniz. Evde uzun süredir yapılmayı bekleyen tamir işleri için ise matkap ve takım çantalarındaki cazip indirimlerden yararlanarak, babanızı harekete geçirebilirsiniz. Koranavirüs sürecinde evde sıkılan babalarınız için ise balıkçı setleri, uygun fiyat imkanı ile kapınıza geliyor. Otomobiline düşkün babalarınıza alacağınız oto bakım ürünleri ile de yüzünü gülümsetebilirsiniz. Hızlı aksiyon alma yeteneğine sahip olan platformdan satın alınan ürünlerin teslimatı aynı hızla gerçekleştiriliyor. Siz de her çocuğun kahramanı olan babanızın hayatını kolaylaştırmak ve mutlu etmek isterseniz, nalburdayım.com’da satılan ürünler bir tık kadar uzağınızda!

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir