• NİMET BAYLAN BAZAN: AVCILAR’A HİZMET İÇİN GELİYORUZ

    CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Nimet Baylan Bazan seçim ofisinde Avcılarlı komşularıyla buluştu. Bazan, Avcılar’a hizmet için geliyoruz. Hep beraber çalışarak Avcılar’a çok şey kazandırabiliriz’ ifadesini kullandı. Bazan’a yüzlerce Avcılarlı eşlik etti.

  • Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte aday adayları çalışmalarını hızlandırdı. CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Nimet Baylan Bazan 30 yıllık belediyecilik tecrübeleri ile Avcılar için kolları sıvadı. Yerel yönetimlerde 30 yıldır hizmet verdiğini belirten Bazan, ‘Avcılar’ın ekmeğini yedik. Avcılar’da büyüdük. Avcılar’a borcumuz var. Sizler bize destek verirseniz yanımızda olursanız Avcılar için hep birlikte çok şey yapabiliriz’ ifadelerini kullandı.

    AVCILAR HALKINA GÜVENİYORUM

    Yasağı belediyecilik deneyimlerini Avcılar’da paylaşacağını belirten Bazan, ‘7 yıldır öğretim görevlisiyim. Avcılar’ın her mahallesini biliyorum. Her mahallede hangi sorunlar var biliyorum. Kendime ve Avcılar halkına güveniyorum. Birlikte bu sorunları aşacağız. Avcılarlı vatandaşlarımız bizlere projelerini sunuyor. İsteklerini sunuyor. Bunların hepsini not alıyoruz. Seçildiğim zaman bu doğrultuda hareket edeceğiz. 1995 yılından beri Avcılar’da yaşıyorum. Burada 99 depremini yaşadım. Görevlerim dolayısıyla başka il ve ilçelere gittim, geldim. Buralarda tecrübe edindim. Avcılar’a neler katabiliriz hepsi kafamda mevcut’ şeklinde konuştu.

    BENİ MAKAMDA BEKLEMEYİN BEN SOKAKLARDA OLACAĞIM

    Avcılar Belediyesi’ne birçok defa gönüllü olarak teklifte bulunduğunu ifade eden Bazan, ‘Her defasında belediyemize önerilerde bulundum. Yardım edebileceğimizi söyledim. Ben Avcılarlı’yım ve bu ilçede güzel şeyler yapmak istiyorum. Beni makamlarda beklemeyin. Ben sizlerle birlikte sokaklarda olacağım. İlçemiz için çalışacağız’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir