26 Temmuz 2024
  • Öğrenciler tonlarca çöp topladı

    Büyükçekmece Belediyesi, 8 Haziran Marmara Denizi Günü ve Çevre Haftası kapsamında Marmara Denizi'nin sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi.

  • Sürdürülebilir bir yaşam için Marmara Denizi’nin doğal güzelliklerini, ekosistemini koruma bilinciyle atık toplama etkinliğine Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Başak Sancar, TEMA Vakfı Büyükçekmece İlçe Sorumluluğu, Çöpüne Sahip Çık Vakfı, Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği, Atık Nakit, Haydi Yapalım Derneği, Büyükçekmece Gökkuşağı Dezavantajlılar İzcilik Kulübü, Büyükçekmece Bisiklet Kulübü katıldı.

    ‘’Herkesi çevre hareketine katılmaya bekliyoruz’’

    Atölye çalışmaları, stant tanıtımları, atık toplama aktivitelerinin gerçekleştiği etkinlikte Büyükçekmece Sahili’ne atılan tonlarca çöp öğrenciler tarafından toplandı. Çevre temizliği etkinliğine katılan Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Başak Sancar, herkesi çevre hareketine davet ederek şunları söyledi: ‘’Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında son 3 yıldır gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize STK’ların katılımıyla yoğun bir ilgi vardı. Çevresel hareket çok önemli. Özellikle bireysel çevresel hareketin önemi bizim için çok kıymetli. Herkesi çevre hareketine katılmaya bekliyoruz. ‘’

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir