• ÖĞRENCİLERE TAM DESTEK

    “Eğitime tam destek'' ilkesi ile yola çıkan Beylikdüzü Gençlik Eğitim Merkezi (BEYGEM) 2018 yılında “Deneme Kulübü” ile öğrencileri desteklemeye devam ediyor.

  • Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Beylikdüzü Gençlik Eğitim Merkezi (BEYGEM), öğrencilerin değişen sisteme ayak uydurabilmeleri için elinden geleni yapıyor.  İlçe öğrencilerinin başarı standartını yukarı çekmek için uzman eğitimci kadrosu ile yoluna devam eden BEYGEM, 2018 yılının başından beri üniversite öğrencileri için geliştirdiği “Deneme Kulübü” projesiyle de öğrencileri destekliyor.

    “Deneme Kulübü” ile düzenli olarak “Ölçme ve Değerlendirme Sınavları” yapan BEYGEM, bu projede değişen sisteme uygun tercih yapmaları noktasında öğrencileri doğru yönlendirmeyi hedefliyor. Basılı deneme sınavı yayınları haricinde ayda 1 kez BEYGEM öğretmenlerinin hazırladığı sorularla yapılan “Ölçme ve Değerlendirme Sınavları” her Pazartesi ve Çarşamba günü gerçekleşiyor.

    BEYGEM’den ailelere tam destek

    1425 öğrencinin eğitim aldığı BEYGEM, kurulduğu günden bu yana öğrenciler kadar onlara en çok destek olabilecek aileleri de düzenli olarak sistem hakkında bilgilendiriyor. Düzenli olarak gerçekleşen veli toplantılarına ek olarak 2018 yılında aileler ve öğrenciler için ayrı ayrı hazırlanmış seminerler organize ediliyor. “Değişen Sınavlar Değişmeyen Gerçekler” başlığı altında düzenlenmeye başlayan seminerler Eğitim Danışmanı Göksel Gökçe’nin sunumuyla gerçekleşiyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir