ALTIN 2.245,310,09%
BITCOIN 2135360-2,44%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

05:42

İMSAK'A KALAN SÜRE

Öğretmenler Günü için öğretmenlere özel konser

Öğretmenler Günü için öğretmenlere özel konser

Maltepe Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, “Öğretmenler Günü” özel konseriyle Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

ABONE OL
25 Kasım 2021 11:55
Öğretmenler Günü için öğretmenlere özel konser
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şef Turgay Demir yönetimindeki koronun sanat yönetmenliğini Bülent Yılmaz üstlendi. Koro konsere sanatçı Muzaffer Sarısözen’den derlenen İstanbul ve Ankara’dan birbirine bağlı iki türküyle başladı. Konserde, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk anısına ve bütün öğretmenler için birbirinden güzel eserler icra edildi.

90 YAŞINDAKİ ÇINAR

Solist Aynur Dilekçi seslendirdiği Azerbaycan türküsüyle beğeni topladı. Koro Şefi Turgay Demir, Türkiye’ye özgü bir eğitim projesi olan Köy Enstitüleri’nin Cumhuriyet aydınlanmasında önemli bir kurum olduğunu belirterek, Köy Enstitüsü mezunu 90 yaşındaki İsmail Şahin’i sahneye davet etti. Şahin, Ardahan Ölçek köyünde doğduğunu, köy enstitüsünden öğretmen olarak mezun olmasının ardından 47 yıl bilfiil öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olduğunu ifade etti. Şahin, Öğretmenler Günü dolayısıyla gerçekleşen konserden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: