• OKULA MERHABA HEDİYESİ

    Okullar açıldı, ilçenin minikleri ilkokullarda Beylikdüzü Belediyesi tarafından hediyelerle karşılandı. Bu yıl da birinci sınıfa başlayan çocuklara eğitim-öğretim yılının başında içerisinde kırtasiye malzemeleri bulunan çantalar dağıtıldı.

  • 4 bin 617 adet çanta, yine aynı sayıda öğrenciye Beylikdüzü Belediye Meclis Üyeleri tarafından tek tek ilkokullar gezilerek dağıtıldı.

    Beylikdüzü’nde okul zili çaldı, ilkokula yeni başlayan minik öğrencilere çantaları dağıtıldı. Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl da birinci sınıf öğrencilerini renkli çantalarla karşıladı. Belediye meclis üyelerinin öncülüğünde belediye personeli de dört koldan ilkokulları tek tek ziyaret ederek okullu olan miniklere hediyelerini takdim ederken başarılar diledi. 

    Geleceğin Aydın Gençlerine…

    2017 – 2018 eğitim ve öğretim yılına başlayan 20 ilkokulda toplam 4 bin 617 öğrenci okul sıralarına oturdu. Miniklerin aydın Türk gençliği olarak yetişeceği ilk okul günlerinin hayırlı olmasını dileyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu eğitim sezonun tüm çocuklara ve anne babalarına hayırlı olmasını diliyorum. Çocuklarımızın ve ailelerin heyecanını paylaşıyoruz. Başarılarla dolu eğitim hayatınız olmasını ve güzel, keyifli bir yıl geçirmenizi dilerim.” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir