• OKULCU HASAN İŞBAŞINDA

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, her yıl olduğu gibi bu yıl da okulların tatile girmesiyle birlikte ilçe genelindeki okulların sorunlarına el attı.

  • Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Pınartepe İlk ve Ortaokulu’nda bahçe yenileme ve düzenleme çalışması başlattı. İlk çalışma başlatılan bu okullardan sonra sırasıyla bütün okullar elden geçirilecek.

    Gelenek bu tatilde de bozulmadı

    Eğitime verdiği önem ve bugüne kadar Türk milli eğitimine kazandırdığı 30’a yakın okul nedeniyle “Okulcu Hasan” olarak bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe genelindeki mevcut okulların eksikliklerini ve sorunlarını da çözüyor. Eğitim öğretim dönemlerinde teknik ekibiyle birlikte sık sık okulları ziyaret eden, okulların eksikliklerini ve sorunlarını yerinde tespit eden Başkan Akgün, sömestr ve yaz tatilinde bu sorunları çözüme kavuşturuyor. Bu yaz tatilinde de geleneği bozmayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Pınartepe Mahallesi’ndeki Pınartepe İlk ve Ortaokulu’nun bahçesinde yenileme ve düzenleme çalışması başlattı. Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı düzenleme ve yenileme çalışmaları kısa sürede tamamlanacak.

    Okullar yeni döneme hazır olacak

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bir milletin kalkınabilmesinin ve gelişebilmesinin yolunun sadece eğitimle olabileceğini belirterek şu açıklamayı yaptı: “Her tatil döneminde olduğu gibi bu yaz tatilinde de ilçemiz genelindeki okulların tüm sorunlarını ve eksikliklerini gidererek yeni eğitim öğretim dönemine hazır duruma getireceğiz.”

    03

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir