• OKULLAR AÇILDI İNŞAATLAR BİTMEDİ

    Milyonlarca öğrenci için ders zili çaldı. Ama bir yaz dönemi okullarda tadilat-tamirat çalışmalarını bitirmeye yetmedi. Beylikdüzü Bizimkent İlk Okulu’nda okullardaki tamirat çalışmaları hala devam ediyor

  • Okullaların açılmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci ders başı yaptı. Birçok okulun tadilat-tamirat işlemleri tamamlanırken Beylikdüzü’nde bu çalışmalar hala devam ediyor. Okula gelen öğrencileri kepçeler karşılarken, rögar kapaklarını ise banklarla kapattılar. Okulun neredeyse hiçbir tadilat çalışması tamamlanmadı.

    ÖĞRENCİLERİ KEPÇELER KARŞILADI

    Bir sezon boyunca tamamlanamayan okul tadilatı okulda okuyan çocukların velilerini tedirgin etti. Beylikdüzü Bizimkent İlk Okulu’nun çatısında onlarca paket tuğlalar adeta kazaya davetiye çıkartıyor. Tenefus arasında okul bahçesinde oynayan çocuklar ise tuğla yığınlarının üzerinden düştü. Düşen çocuk kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

    BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM

    Daha önce Beylikdüzü Belediyesi’nin yaptığı okul tadilat-tamirat çalışmalarını bu dönemde Beylikdüzü Kaymakamlığı üstlenmişti. Iddiaya göre okullar açılmadan önce Beylikdüzü Belediyesi elimizden geleni yapalım tadilatlar bitsin önerisi getirdi. Kaymakamlık bu öneriyi kabul etmedi. Önceki meclis toplantısında ise Ak Parti Beylikdüzü Meclis Üyesi Mücahit Birinci okullardaki tadilatların okullar açılmadan biteceği ifadelerini kullanmıştı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir