• OKULLARI TEK TEK İNCELEDİ

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu yılda okulların yeni eğitim öğretim dönemine sorunsuz ve eksiksiz girmesi için seferber oldu.

  • Türk milli eğitimine kazandırdığı 30’un üzerinde okul nedeniyle “Okulcu Hasan” olarak tanının Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe genelindeki okulların tüm sorunları ile yakından ilgileniyor.

    Okullar yeni döneme hazır

    2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla birlikte okulları gezen Başkan Akgün, okul idarecileri ile görüşerek yapılması gerekenler hakkında bilgi alıyor. 2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı’nın sona ermesinin ardından ilçe genelindeki okulların eksiliklerini ve ihtiyaçlarını gideren Başkan Akgün, teknik ekibi birlikte bu okulları gezerek son kontrollerini yapıyor.

    “Eğitim deyince akan sular durur” 

    “Eğitim deyince akan sular durur”  ifadesini kullanan Başkan Akgün, “Her eğitim öğretim döneminde okullarımızı sık sık ziyaret ederek, okul idarecilerinden okullarımızın eksikliklerini ve ihtiyaçlarını öğrenir, yerinde tespit ederiz. Teknik ekibimiz bu eksiklikleri bir rapor haline getirir. Sömestr ve yaz tatillerinde de bu okulların tüm boya badana, tadilat, ek hizmet ünitesi, spor salonu, çok amaçlı salon gibi ihtiyaçlarını tamamlarız. Bu yaz tatilinde de aynı uygulamayı sürdürdük. Öğrenci ve öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılına daha sağlıklı ortamda girebilmeleri için ne gerekiyorsa onu yaptık” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir