ALTIN 2.247,230,18%
BITCOIN 2186220-1,04%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Okuma yazma kursu yeni mezunlarını verdi

Okuma yazma kursu yeni mezunlarını verdi

Beylikdüzü Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle hizmete açtığı Okuma Yazma Kursu’nun bu yıl ki dönemi de başarıyla son buldu. 7 ay boyunca emek veren toplam 35 kursiyer, katılım belgelerini alarak mezun oldu.

ABONE OL
30 Haziran 2022 23:54
Okuma yazma kursu yeni mezunlarını verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beylikdüzü Belediyesi’nin ilçedeki okuma yazma oranını artırma hedefiyle hayata geçirdiği Okuma Yazma Kursu bu yıl ki mezunlarını da verdi. 7 aylık eğitim sürecinin ardından kursu başarıyla tamamlayan 35 öğrenci, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen törenle katılım belgelerini aldı. Bir dönem boyunca emek veren kursiyerlerin belgelerini ise projenin fikir sahibi olarak hayata geçirilmesini sağlayan Zehra Çalık, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Meltem Başa, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şeyma Yemişli ve eğitmen Çiğdem Gülbaş takdim etti.  Kursu tamamlayarak Halk Eğitim tarafından düzenlenen Yetişkinler 1. Kademe Okuma Yazma Sınavı’na giren öğrenciler, sonuçların açıklanmasının ardından okuryazarlık belgelerine de kavuşacak.

“Kursiyerlerimizin yaşadığı değişim bizleri çok mutlu etti”

Eğitimci kimliğiyle de başından sonuna kadar projenin destekçisi olan Zehra Çalık, “Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Okuma Yazma Kursu’nun bir dönemini daha noktaladık. Kursiyerlerimizin yaşadığı değişim bizleri çok mutlu etti. Yeni dönemde bu projeyi daha da geliştirip büyüteceğiz. Emek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Kursiyerler ise duydukları memnuniyeti dile getirerek Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve eşi Zehra Çalık’a teşekkür etti. Katılım belgelerinin takdim edilmesinin ardından öğrencilere, yaz döneminde pratik yapabilmeleri adına ödevler verildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

error: