• BEYLİKDÜZÜ’NDE 200 ÇOCUK SÜNNET OLDU

    Beylikdüzü ilçesinde yaşayan sosyal inceleme sonucu ihtiyaç sahibi olduğu belirlenmiş 200 çocuk sünnet ettirildi.

  • Dini gerekliliği ve sağlık açısından büyük önemi olan sünnet, Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından anlaşmalı sağlık kurumunda yaptırıldı. Çocuklar geçirdikleri operasyonların ardından kısa bir süre sonra Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile kahvaltıda buluştu. 

    Çocukların geleceğini, sağlığını ve ihtiyaçlarını her zaman ön planda tutan ve çalışmalarına bu doğrultuda yön veren Beylikdüzü Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce çocuğu sünnet ettirdi. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nce planlanan etkinlikte toplamda 200 minik anlaşmalı sağlık kuruluşunda operasyon geçirdi. Müdürlük, yaşadıkları sürecin ardından miniklerin keyifli zaman geçirmesi, eğlenmesi ve moral depolaması için Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

    Müzikler eşliğinde aileleriyle birlikte keyif dolu bir gün geçiren minikler Başkan Ekrem İmamoğlu’yla bol bol fotoğraf çektirdi. İmamoğlu, ailelerle tek tek selamlaşarak tebrik ve güzel temennilerini iletti. Ayrıca yeni başlayan eğitim-öğretim yılının da herkese hayırlı olmasını ve başarılarla geçmesini dileyen İmamoğlu, çocuklara hediye takdim etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir