• ONBİNLERCE HAYRANI SIRAYA GİRDİ

    Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde gerçekleştirilen açık hava konserlerine büyük bir coşkuyla devam ediyor.

  • Pop müziğinin ünlü şarkıcılarından Edis Büyükçekmece’de on binlerce hayranıyla buluştu. Konserden saatler önce sıraya giren Edis hayranları alanı hınca hınç doldurdu.

    Amfi tiyatro ve Kültürpark tıklım tıklım doldu

    Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleşen Edis konserinde izdiham yaşandı. Konser saatinden çok önce Büyükçekmece Kültürpark’a akın eden binlerce Edis hayranı genç kilometrelerce kuyruk oluştur. 6 bin kişi kapasiteli Kemal Sunal Amfi Tiyatro çok kısa sürede tıklım tıklım dolarken, amfiye giremeyen yaklaşık 15 bin kişi Kültürpark’ta kurulan dev ekranlardan sevilen sanatçıyı dinledi. Hayranıyla birlikte hep bir ağızdan sevilen şarkılarını söyleyen Edis, Büyükçekmece’nin atmosferine ve enerjisine hayran kaldığını söyledi.

    “Edis’i ağırlamaktan mutluluk duyduk”

    Uluslar arası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde Edis’i ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Edis enerjisi ve coşkusuyla bizlere muhteşem bir konser yaşattı. Ne kadar başarılı bir sanatçı olduğunu hayran kitlesiyle gözler önüne serdi. Festivalimize renk katanlar arasında yer aldığı için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir