16 Eylül 2024

Özgür Özel’den Sinem Dedetaş açıklaması: Ekrem bey de bende hiç memnun olmadık

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanlığı'na talip olduğunu söyleyen Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın açıklamasından rahatsız olduğunu söyledi.

Özgür Özel’den Sinem Dedetaş açıklaması: Ekrem bey de bende hiç memnun olmadık

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanlığı’na talip olduğunu söyleyen Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın açıklamasından rahatsız olduğunu söyledi. Özel, “Tamamen hem çok erken, hem çok gereksiz, hem çok faydasız. Bir daha belediye başkanlarımız arasında böyle bir tartışma duymayacaksınız. Ekrem bey de hiç memnun olmadı bu gündemden. Ben de memnun olmadım.” ifadelerini kullandı.

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın “İstanbul’u yönetmeye talibim” açıklamasıyla ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Tamamen hem çok erken, hem çok gereksiz, hem çok faydasız. Bir daha belediye başkanlarımız arasında böyle bir tartışma duymayacaksınız. Ekrem bey de hiç memnun olmadı bu gündemden. Ben de memnun olmadım.” dedi.

ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI: İSTANBUL’U YÖNETMEYE TALİBİM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP’nin önümüzdeki genel seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olacağı tartışmaları devam ederken, geçtiğimiz haftalarda Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş dikkat çeken bir çıkış yaptı. Dedetaş, “İstanbul’u yönetmeye talip olduğunu” söyledi.

ÖZEL: TAMAMEN ERKEN, GEREKSİZ BİR AÇIKLAMA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gerçek Gündem’e verdiği röportajda Dedetaş’ın açıklamasına tepki gösterdi. Dedetaş’ın gereksiz bir çıkış yaptığını belirten Özel, şunları söyledi: “Tamamen hem çok erken, hem çok gereksiz, hem çok faydasız. Orada özel verilmiş bir röportajdan ziyade belediye başkanı arkadaşımız Paris Olimpiyatları sırasında gazeteci kökenli Paris’te yaşayan bir kardeşimizin herhalde dostça bir sohbetine cevap vermiş. ‘Böyle bir görev olsa hazır mısınız?’ O da ‘Hazırım’ demiş, o kadar. Bir daha belediye başkanlarımız arasında böyle bir tartışma duymayacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir