• Özgür Özel’e TBMM’de yumruklu saldırı

    CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'ta MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'un yumruklu saldırısına uğradı

  • TBMM TV’deki yayınına, Meclis’te Mahalle Bekçileri Kanunu görüşmelerinde yaşanan gerginlik yansıdı. görüşülürken, CHP’li vekiller Enis Berberoğlu’nun vekilliğinin düşürülmesini protesto amacıyla yavaş oy kullanma eylemi yaptı.

    AK Parti’nin bu tavrını eleştiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in konuşması ise MHP’liler tarafından engellenmeye çalışıldı. Özel’in arkası dönük iken MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un yumruklu saldırına uğradı.

    KALLEŞCE SALDIRI

    Saldırının ardından Halk Tv’de canlı yayımlanan “Şİmdiki Zaman Siyaset” programına bağlananCHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, şunları söyledi:

    “Arkadan kalleşce bir saldırıya uğradım. Herhangi bir yaralam yok. MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz arkamdan gelerek kalleşce saldırdı. Gözlüğümü yere düşürecek bir sarsıntı oldu. Hafif bir darbe aldım. Fakat benim saldırıya uğramamın ardından CHP’li milletvekilleri Kılavuz’u püskürttü. Kaba kuvvete başvuran bir anlayış ile karşılaşmak istemezdik. Biz Enis Berberoğlu için pasif bir yavaşlatma eylemi yapıyorduk. Oturuma ara verildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir