ALTIN 2.234,27-0,40%
BITCOIN 2061680-5,47%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Özlenen yaz konserleri Küçükçekmece’de başlıyor

Özlenen yaz konserleri Küçükçekmece’de başlıyor

Pandemi boyunca etkinliklerine online devam eden Küçükçekmece Belediyesi, kontrollü normalleşmenin ardından kültür-sanat etkinliklerini açık havaya taşıyor. Çok özlenen ve heyecanla beklenen açık hava konserleri Küçükçekmece’de başlıyor.

ABONE OL
23 Haziran 2021 10:40
Özlenen yaz konserleri Küçükçekmece’de başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçenin 9 farklı noktasında 9 ünlü isimle gerçekleşecek konserler serisinin ilk konuğu Rap müziğin sevilen ismi Anıl Piyancı olacak. Halkalı’daki Nurettin Şen Parkı’nda pandemi tedbirleri çerçevesinde gerçekleşecek etkinlikte Piyancı,  aylar sonra İstanbul’daki ilk sahnesinde Küçükçekmeceli hayranlarıyla buluşacak.

Yaz boyunca devam edecek

Küçükçekmece Belediyesi, yaz aylarına açık hava konserleriyle merhaba diyor. Selçuklu Parkı Amfi Tiyatro, Kanarya Mahallesi Kadriye Moroğlu Lisesi Yanı, Fevzi Çakmak Meydanı, Cennet Kültür Merkezi Otopark Alanı ve Göl Kenarı Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek konserler serisi ilçede Temmuz ve Ağustos aylarında da devam edecek. Açık hava konserleri, pandemi tedbirleri çerçevesinde HES Kodu sorgulaması, ateş ölçümü ve maske kontrolleri eşliğinde yapılacak.

Birbirinden ünlü isimler sahne alacak

Uzun bir pandemi sürecinin ardından Açık hava konserlerinde Küçükçekmecelilerle buluşacak olan birbirinden ünlü isimler, Pinhani, Melihat Gülses, Niyazi Koyuncu, Zeynep Bakşi Karatağ, Ahmet Aslan, Rumeli Ekrem, Necati ve Saykolar ve Kendinden Hallice/ Emre Fel yaz konserleriyle Küçükçekmecelileri müziğe doyuracak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: