• Reynmen, Buse Varol’a Youtube dersi verdi

  • Reynmen adıyla tanınan ve son günlerde yine gündemi sallayan Yusuf Aktaş 12 Temmuz tarihinde çıkardığı 2. single parçası olan Ela’nın 24 saat içerisinde 24 milyon izlenmesi üzerinde magazin dünyasının tanınan isimlerinden büyük tepkiler gördü. Eleştiriler ve izlenme sayılarının bot olduğunu, klip çalıntı olduğu ve saygısız olduğu düşünülen Reynmen’e en son eleştiri Alişan ile birlikte sorulara cevap veren Buse Varol’dan geldi. Basit bir düşünce ile “-O zaman Reynmen konserine 22 milyon kişi mi gidecek” sorusunu sordu.

    Eğlenceli ve neşeli halleriyle bilinen Reynmen bu konudaki eleştiriler içinde açıklama olacak şekilde Buse Varol’a bir video çekti. İşte Reynmen’in çok beğenilen Buse Varol için hazırladığı Youtube izlenme ve takip algoritması hakkında ders videosu.

    Youtube üzerinde 4 günde 35 Milyon izlenmeye ulaşan Reynmen’in bu kadar eleştirilmesi garip karşılanırken meslektaşları arasından destek verenlerde oldu. Müzik dünyasının sevilen isimlerinden birisi olan Yıldız Tilbe resmi twitter hesabı üzerinden Reynmen’in Youtube videosunu paylaştı.

    Yaklaşık 5 ay önce yine gündeme gelen şarkıcı yine müzik dünyasını sallayan bir giriş yapmış ve Derdim olsun parçası ile kısa sürede rekorlar kırmıştı. Fenomen olmasından dolayı kısa sürede büyük izlenmelere ulaştığını düşünen, gerektiğinden fazla ilgi gösterildiğini düşünen ünlü isimlere Reynmen instagram paylaşımları üzerinden göndermeler yapmaktan geri kalmıyor.

    Derdim olsun klibi ile ilgili çalıntı iddaları yine ela klibindede devam ediyor. Işın Karaca’nın klibinden uyarlandığı idda edilen klip tartışması devam ediyor.

    İşte Rekorlar kıran ve büyük ilgi gören, Reynmen’in parçası Ela;

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir