27 Temmuz 2024
  • Sait Üstündağ Esenyurt’un değerlerini kaz gecesinde ağırladı

  • Esenyurt’un sevilen iş adamı ve aynı zamanda KAISİAD ve Ardahan Kültür Evi Başkan Yardımcısı Sait Üstündağ yılın ilk kaz yemeği gecesinde AK Parti ilçe başkanı Harun Özer ve yönetimi ile kadın kolları, gençlik kolları başkanları, mahalle muhtarları, il dernek başkanları, belediye başkan aday adayları Togay Çoban, Abdurrahman Ada, Hadi Akmugan ve Aytaç Aydın, belediye başkan yardımcısı Selçuk Güerhan, meclis üyelerini, kent meclisi başkanı Mehmet Hanifi Kaya, gazeteciler, eğitimciler ve Esenyurtlu kanaat önderlerini ağırladı.

    Türkiye’de kaz denince ilk akla gelen ve yetiştirilmesi ile saklanması titizlikle yürütülen Kars Kazını misafirlerine ikram eden Sait Üstündağ’ın bu jesti misafirlerini memnun etti. Yılın ilk Kaz’ını yiyen mahalle muhtarları, il dernek başkanları, siyasiler, bürokratlar, gazeteciler ve kanaat önderleri özenle hazırlanan yemek sonrası iş adamı Üstündağ’a birlik ve beraberlik yemeğinden dolayı teşekkür etti.

    ÜSTÜNDAĞ, ‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

    Hiçbir amacı ve beklentisi olmadığını yemekte bir kez daha ifade eden İş Adamı Sait Üstündağ, yemeğe katılan tüm misafirlerine tek tek teşekkür ederken, ‘Bu programları geleneksel hale dönüştürdük. Amacım tüm hemşerilerimizle ve Esenyurtlu ailemizle bağı koparmamak ve bir arada olmak. Siyasi görüşü ne olursa olsun tüm dostlarımız burada düşüncelerini ve fikirlerini paylaşırken özlem gideriyor. Uzun zamandır bir araya gelemeyen hemşerilerimiz bu vesileyle birlikte olma fırsatı yakalıyor’ diyerek programın devamının müjdesini verdi.

    TEŞEKKÜR ETTİLER

    Yılın ilk kaz yemeğine katılan Esenyurt’un bir birinden değerli isimleri yaptıkları konuşmada iş insanı Sait Üstündağ’a teşekkür ederken yenen kaz’ın lezizliğine dikkat çekti.

    KARS KAZI DİLLERE DESTAN

    Kars’ta lezzetiyle bilinen kaz eti, yağan kar ile birlikte kesime alındı. Türkiye’de kaz yetiştiriciliğinin merkezi konumundaki Kars’ta kesimi yapılan kazlar önce tuzlanıyor ve ardından kurutuluyor. Kars’a gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan kaz eti, il dışındaki büyük şirketlerinde gözdesi konumunda.

    TOGAY ÇOBAN TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ

    İş adamı Sait Üstündağ’ın geleneksel olarak düzenlediği geleneksel Kaz Yemeği etkinliğini öven AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Togay Çoban jest yaparak buluşmayı gerçekleştiren Sait Üstündağ’a plaket takdim etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir