• ŞAMPİYON BELLİ OLDU

    Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği iş birliği ile düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı U-16 Futbol Turnuvası sona erdi.

  • Halkalı Etap Stadın düzenlenen turnuvaya 20 kulüpten 400 lisanslı futbolcu katıldı. Dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

    30 Ağustos Zafer Bayramı U-16 Futbol Turnuvası, Halkalı spor ve Halkalı Taştepespor arasında oynanan final karşılaşması ile sona erdi.

    Halkalı spor ve Halkalı Taştepespor arasında oynanan final maçının normal süresi 2-2 berabere bitti. Penaltı atışları sonunda rakibini 4-3’lük skorla mağlup eden Halkalıspor turnuvanın şampiyonu oldu.

    Tunuvada İFAspor üçüncü olurken, Cennet Barbarosspor ise dördüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise Küçükçekmece İdman Yurduspor oldu.

    Final müsabakasını Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetler Müdürü Oktay Kurt, ilçe spor kulüp Başkanları, yöneticiler, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş izledi.

    Turnuva Şampiyonu: Halkalıspor

    Turnuva 2.si: Halkalı Taştepespor
    Turnuva 3.sü: İFAspor

    Turnuva 4.sü: Cennet Barbarosspor

    En centilmen Takım: Küçükçekmece İ.Yurduspor

    Turnuva Gol Kralı: Doğukan Borak-Halkalıspor
    En Erken Gol: Mercan Bakırhan-Cennet Barbarosspor

    En iyi Kaleci: Kaan Oğulcan Hanbaba-Cennet Barbarosspor

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir