• SANAT SEVERLERDEN TAM NOT

    Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi eğitmeni Ferahnur Güven Mertel ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu resim sergisi sanatsever Büyükçekmecelilerden tam not aldı.

  • Özellikle Mertel’in yapmış olduğu el emeği göz nuru Atatürk portresi katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

    “Başkanımız ufkumuzu genişletiyor”

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen sergi açılışını gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar şu şekilde konuştu: “Halk Akademisi bünyesinde bu tarz sergileri açmak bize büyük mutluluk katıyor. Sanat adına önemli işlere imza atıyoruz. Tabii bunların hepsi başkanımız Dr. Hasan Akgün’ün kültür ve sanata verdiği önem sayesinde gerçekleşiyor. Özellikle sanat konusunda çok önümüzü açıyor. Ufkumuzu genişletiyor. Bizlere bu imkanları sağlıyor. Bizler açısından da sizler açısından da bu bence en büyük katkıdır benim için. Başkanımın aslında söylemiş olduğu ‘Sanat hayattır’ gerçekten bence bu ülkede yaşanası bir durum. İnşallah bunun devamı daha da iyi olacak. Emeği geçen herkesin eline sağlık.”

    Başkan Akgün’e teşekkür etti

    Sanata olan katkılarından dolayı Başkan Akgün’e teşekkürlerini ileten Halk Akademisi Eğitmeni Ferahnur Güven Mertel, “Tam 15 senedir resim dersi veriyorum. Ben öğrenci yetiştirmeyi çok seviyorum. Öğrencilerimin benden daha güzel çalışmalar ortaya çıkartması beni gerçekten çok onurlandırıyor. Bizlere bu imkanları sağladığı için başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir