• Serdal Mumcu Beylikdüzü Basketbol’a uğurlu geldi

    Beylikdüzü Basketbol İhtisas Kulubü başkanı Fatih KELEŞ’in İBB spor kulübü başkanı da olması sebebiyle statü gereği iki kulüpte başkan olamaması sonucu Kulüp başkanlığına, yardımcısı Serdal MUMCU getirildi. İyi bir hazırlık dönemi geçiren 2. lig temsilcisi İlk yarıyı namağlup olarak tamamladı. 

  • Türkiye Basketbol Erkekler 2. ligi B grubunda mücadele eden Beylikdüzü Basketbol İhtisas kulübü 2020-2021 sezonuna alt yapıdan yetişen altı oyuncu ve yapılan transferlerle başladı. İlk yarıda beş müsabaka da 10 puan toplayan Kırmızı – Mavi – Beyazlılar lig sonuna kadar istikrarla yoluna devam edeceklerinin sinyalini taraftarlarına verdi.

    Kulüp Başkanı Serdal Mumcu ilk yarıyı değerlendirdi.

    “Sezona Pandemi gölgesinde sancılı başladık. Ligler başlayacak -başlamayacak arasında gidip geldi. Biz hazırlıklarımızı ve antrenmanlarımızı oynayacakmışız gibi sürdürdük. Önemli eksikliklerimizden biri taraftarımızla salonda buluşamamak. Bu durumu Beylikdüzü Belediye başkanımız Mehmet Murat ÇALIK’ın desteğiyle Beylikdüzü Belediye TV’den canlı yayın yaparak bir nebze de olsa salonla buluşturarak aştık.”

    Mumcu, ilk yarıyı namağlup bitiren teknik ekip ve oyuncuları için, “Öncelikle baş antrenör Köksal Kezik’i bilgisi, enerjisi ve emeklerinin hakkını teslim etmemiz gerekiyor. Tüm olumsuzluklara rağmen bizleri ve oyuncularını çok iyi motive etti. Geçen sezonun şampiyon genç takımından aldığı 6 sporcu ve yaptığı transferle isabetli karar vermiş olduğunu gördük. Zorlu grubu namağlup ve lider olarak tamamlayan tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum. Verdikleri emekler, akıttıkları, ter analarının ak sütü gibi helal olsun. Sezon sonunda, sporcularımızın ve teknik heyetimizin büyük bir başarıya imza atacaklarına inanıyorum. Çalışkan, ahlaklı bir ekibe sahip olmanın gururunu yaşıyorum. Hepsine teşekkür ediyorum. “

    Kırmızı – Mavi Beyazlıların ilk yarı maç karnesi;

    Çözüm Ankara  Koleji 84-48 ; Batı Ege 59-71; ABB Egospor 77-67;  Seyhan Belediye Spor 69-83 İstanbul Kadıköy SK 60-73

    Beylikdüzü Basketbol staff’ı şu isimlerden oluşuyor. Baş antrenör Köksal KEZİK, idari menajer Berke ÖZALP, yardımcı antrenörler Arda KANDAŞ, Tolga Kazım ERDOĞAN, Kaanhan ÖZAYDIN, Masör Cenk AKKAYA, Kondisyoner Mert İSKİPÇİ, Malzemeci Kemal ALBAYRAK.

    Sporcu kadrosu: Safdar Çağan AYDIN, Ediz AKARTÜRK, Mehmet Ata EVREN, Emre ÖZALTIN, Can Kaan SAĞLAM, Saruhan ÇAKIR, Onur YÜZÜAK, Genco Ozan DİLİK (kaptan), Bahadır GÜLER, Can AYYILDIZ, Deniz ŞAMİLOĞLU, Harun Can DOĞAN, Hakan GÜLÖZEN, Veysel KORTAK, Boracan IŞIK, Berat Kazım GÜMÜŞ, Mete AKGÜLTAN, Hasan Yiğit SEÇKİN.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir