26 Temmuz 2024
  • Serdar Türker güçlene güçlene geliyor

  • Kırklareli’nde Serdar Türker rüzgarı esiyor. Vizyon projeleri Kırklareli’nde doğduğu kentte hayata geçirmek için Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Türker’e ilgi her geçen gün artıyor.

    Son dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’nin güçlü isimleride partiden istifa edip Serdar Türker’e destek vermek için yola çıktı.

    CHPLİLER TAM DESTEK VERDİ

    CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gül Şengün, CHP önceki dönemler Merkez ilçe Başkanı Zerrin Manay Dülger ve Tayfun Dülger, CHP önceki dönem İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Kaynak ve Turan Kaynak, CHP Merkez İlçe Yöneticileri Çağatay Koca, Emre Peközer, Umut Başgelen, Özgür Yücesu, Berk Eşiyok, önceki dönemler CHP Merkez İl ve Merkez İlçe Yöneticilerinden Mert Urdal, CHP Genel Merkez Parti Okulu eğitmeni, Adil Başol, CHP üyesi emekli Albay Ali Çetin, CHP Merkez İl Kadın Kolları önceki dönem yönetim kurulu üyesi Sultan Sağ Kantürer Türker’e tam destek verdi.

    İYİ PARTİ’DEN DE DESTEK GELDİ

    İyi Parti’den de destek gören Türker, İYİ Parti Kırklareli İl ve Merkez İlçe Yönetim kurulu üyesi Işıl Mert ve Vatan Mert’de destek verenler arasında yer aldı.

    HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

    Desteklerinden dolayı teşekkür eden Türker, “Bizim davamız Kırklareli. Haksızlıklara karşı biz bu yola çıktık. Ve Kırklarelimiz için elimizden geleni yapacağız. Seçimleri kazandığımız zaman da vizyon projeleri doğduğumuz kente kazandıracağız. Hep birlikte çok çalışarak başaracağız.
    Sözüm söz. Adil, dürüst, hesap verebilen, şeffat bir belediyecilik anlayışı ile Kırklarelimiz’de fark yaratan işler ve projeler yapacağız.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir