27 Temmuz 2024
  • Serdar Türker: Kırklareli’ni örnek kent yapacağız

  • Kaynarca’ya kattığı yatırımlarla çağ atlatan Serdar Türker, Kırklareli’ni marka şehir yapmak için yola çıktı. Aday olma olasılığı en güçlü isim olan Türker, “Doğup, büyüdüğüm Kırklareli’ne hizmet için yola çıkıyorum. Projelerimiz hazır. Kırklareli’ni marka şehir yapacağız” dedi.

    KAYNARCA’YA DEV YATIRIMLAR YAPILDI

    Aday adayı tanıtım toplantısında konuşan Türker, Kaynarca’ya yapılan yatırımları anlattı. Türker, “50 kişilik kapasiteli yaşlı bakım evi, biyolojik arıtma tesisi, butik otel Avrupa Birliği projeleri, bungalov otel, restoranlar, kadınlar lokali, Türkiye’nin en ucuzu halk ekmeği, 7 adet çocuk parkı, halı saha ve soyunma adaları, basketbol ve voleybol sahaları, eczane, hastane bankamatikler, meydan düzenlemesi, yazlık ve kışlık düğün salonları, Atatürk meydanı, mezarlıklar düzenlemesi tamamı ile 15 adet hizmet aracı, bütün teknoloji cihazlarıyla birlikte Ekrem İmamoğlu halk kütüphanesi. Yöresel satış noktaları, Geleneksel Su Festivali. 22 çalışanımızı emekli ettik. ve bir çok yatırım daha” dedi.

    PROJERLER HAZIR

    Bir inancım var, en güzelini yapmaya diyen Türker: ”Sizlerle el ele. Kol kola geldiğimizde her zorluğu açacağımıza yeneceğimize. En güzeli. Başaracağımıza inancım var. Sadece bir hedef için değil, bu güzel şehir için halka hizmet, halka hizmet anlayışı için Kırklareli’mizin toprağına taşına sahip çıkmak için. Bu topraklarda yaşayan değerli hemşerilerime sahip çıkmak için. Modern, çağdaş, yaşanabilir bir Kırklareli için. Hakkını arayan bir Kırklareli için. Herkesi kucaklamak için Kırklareli örnek şehir yapmak için büyük projeleri gerçekleştirmek için. Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 yılın Belediye Başkanı olmak için Kırklareli belediye başkanlığına adayım. Biz mazeretlerin ardına sığınmadık. Pandemi var demedik. Ekonomik kriz var demedik. Her zaman sahada olduk. Çoğu projemizin bölgede eşi benzeri yok. Sürekli halkımızın içinde sürekli yatırım peşinde koştuk” diye konuştu.

    KIRKLARELİ’NE HİZMET BOYNUMUZUN BORCU

    Türker sözlerine şöyle devam etti: ”Bir de araştırmalar yaptırdık. Yaptırdığımız araştırmalarda Kırklareli’nde de halkımızın bir değişim istediğini hem birlikte gördük. Kırklareli çok önemli ve çok büyük projelerimiz var. Öncelikle organize sanayi bölgesiyle, Üniversitesi ile, tarım topraklarıyla, sulama barajlarıyla, şehir içerisindeki istikrarla halkımıza çağdaş modern, çok farklı bir belediyelik sözü veriyoruz. Ben bu şehrin taşına toprağına ben bu şehrin kuşuna böceğine, ben bu şehrin kızanına, kızçesine ben bu şehrin esnafına, işçisine ben bu şehrin gencine yaşlısına. Ben bu şehrin yeşiline beyazına ben bu şehrin Kırklareli sporla sevdalıyım. Gençliğimiz var, heyecanımız yüksek. Bu şehre hizmet boynumuzun borcudur. Bunları yapabilecek enerjimiz bunları yapacak inancımız var. Bizden önce aday adaylığını açıklayan, bugün aday adaylığını açıklayacak olan ya da daha sonra aday adaylığını açıklayacak olan bütün arkadaşlarıma sonsuz saygılar sunuyorum. Onlara da başarılar diliyorum.”

    MÜLAYİM DEMİRTAŞ’TAN TAM DESTEK

    Serdar Türker’e destek veren CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş: ”Serdar başkanı yakından takip ediyorum. Bende Kaynarcalıyım. Sürekli iş üreten hiç mazeret üretmeyen bir kardeşimiz. Biz İstanbul’da başlattık. Ankara’da da değişim tamamlandık. İnşallah benim kentimdede değişim tamamlanacak. Benim kentim Kırklareli’nde de genç, dinamik, işten kaçmayan sürekli iş üreten bir belediye başkanımız olacak diye bir çabamız var. Serdar Türker ilk senede bütün projelere başlar. İkinci senede de projeler yaşam bulur. Beş yılın sonunda da Kırklareli mükemmel bir kent olur” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir