26 Temmuz 2024
  • Serdar Türker: Tarihte görülmemiş projeleri Kaynarca’ya kazandırdık

  • 2014 yılında Kaynarca’da belediye başkanı seçilen Serdar Türker geçen 4,5 yılın ardından bir çok önemli dev projeyi beldeye kazandırdı.

    TARİHİ PROJELERİ KAYNARCA’YA KAZANDIRDIK

    Yapılan yatırımlarla Kaynarca’da görülmemiş hizmetleri hayata geçirildiğinin altını çizen Başkan Türker: ‘Halkın içinde olan halkın yanında olan her zaman öndedir.  Yerelde iktidar olursak genelde zaten iktidar olacağız. Pınarhisar Ak Parti yönetiminde. Biz bir çok engellemeye rağmen Kaynarca gibi küçük bir beldede göreve geldiğimizden bu yana tarihte hiç bir zaman görülmemiş hizmetleri hayata geçirdik. Bunlar özellikle üç adet meydan düzenlemesi. Halı saha, basketbol, voleybol sahaları. Tamamı hibe 10 adet hizmet aracı. Bunların yanında 7 adet çocuk parkını beldemizde vatandaşlarımıza kazandırdık” şeklinde konuştu.

    PERSONELE BİR KURUŞ BORCUMUZ YOK

    2019 yılından bu yana toplamda 22 personelin emekli olduğunu belirten Türker: “10 personelimizi bugün emekli yaptık. Günümüzde bir emekli olan personelin ikramiyesi 550 bin lira. 2019’dan bu yana toplamda 22 personelimizi emekli yaptık. Hiç bir personelimize bir kuruş borcumuz yok. Biz laf değil iş üretiyoruz” dedi.

    KAYNARCA TURİZM AÇISINDAN DA ÖNEMLİ BİR KONUMDA

    Kaynarca’nın alt yapısından üst yapısına kadar bir çok önemli projenin tamamlandığını söylelen Türker: “Alt yapıdan üst yapıya kadar, turizm ponsiyelinden, Avrupa Birliği projelerine kadar bir çok projeyi hayata geçirdik. 2019 yılında yapacağız dediğimizde yanımızdakiler bile bize inanamamıştı. 50 kişilik yaşlı bakım evini açtık. Biyolojik arıtma tesisini hayata geçirdik. Kadınlar lokali. Butik oteller. Bungalov oteller. Kaynarca bugün turizm açısından da önemli bir konum haline geldi. Kaynarca’yı marka durumuna getirdik” diye konuştu

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir